GÜNDEM 12.04.2022 - 09:26, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ HSK üyeleriyle iftarda buluştu.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ HSK üyeleriyle iftarda buluştu.  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gölbaşı Hakimevinde HSK üyeleriyle iftarda buluştu. İftar yemeğinde testi kebabı ile köy tavuğu ikram edildi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hakimler ve Savcılar Kurulu üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. Gölbaşı Hakimevi’ndeki programa Adalet Bakan yardımcıları HSK üyesi Hasan Yılmaz, Yakup Moğol, Zekeriya Birkan, Uğurhan Kuş ile HSK Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Mehmet Akif Ekinci, HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç, HSK üyeleri, HSK Genel Sekreteri ve yardımcıları katıldı. Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’nin de katıldığı iftar programında testi kebabı ile köy tavuğu ikram edildi. İftarda testiyi HSK üyesi Prof. Dr. Cumhur Şahin, Belediye Başkanı Celal Köse ile birlikte kırdı. Başkan Köse, “Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ın himayelerinde gerçekleşen iftar yemeğinde Hakimler ve Savcılar Kurulu Üyelerimize Kadim Şehrimiz Yozgat’ın yöresel yemeklerini tanıtarak ikram ettik” dedi.(Haber Merkezi)
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ HSK üyeleriyle iftarda buluştu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ HSK üyeleriyle iftarda buluştu.
 Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Gölbaşı Hakimevinde HSK üyeleriyle iftarda buluştu. İftar yemeğinde testi kebabı ile köy tavuğu ikram edildi.
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hakimler ve Savcılar Kurulu üyeleriyle iftar programında bir araya geldi. Gölbaşı Hakimevi’ndeki programa Adalet Bakan yardımcıları HSK üyesi Hasan Yılmaz, Yakup Moğol, Zekeriya Birkan, Uğurhan Kuş ile HSK Başkanvekili ve 2. Daire Başkanı Mehmet Akif Ekinci, HSK 1. Daire Başkanı Halil Koç, HSK üyeleri, HSK Genel Sekreteri ve yardımcıları katıldı.
Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’nin de katıldığı iftar programında testi kebabı ile köy tavuğu ikram edildi.
İftarda testiyi HSK üyesi Prof. Dr. Cumhur Şahin, Belediye Başkanı Celal Köse ile birlikte kırdı.
Başkan Köse, “Adalet Bakanımız Sayın Bekir Bozdağ’ın himayelerinde gerçekleşen iftar yemeğinde Hakimler ve Savcılar Kurulu Üyelerimize Kadim Şehrimiz Yozgat’ın yöresel yemeklerini tanıtarak ikram ettik” dedi.(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.