Afyon Yüntaş'a yenildik

SPOR 02.02.2021 - 10:00, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Afyon Yüntaş'a yenildik

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor deplasmanda Afyon Belediye Yüntaş'a 3-2 mağlup oldu.
                AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor deplasmanda Afyon Belediye Yüntaş'a 3-2 mağlup oldu.                 Üst üste şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Ziraat Bankası takımları ile oynadığı ve kaybettiği müsabakalar sonrasında mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Afyon deplasmanında umduğunu bulamayan sarı siyahlı ekip 3-2 mağlup olarak Sorgun'a döndü.                 Kümede kalma mücadelesi veren Afyon temsilcisi karşısında oyuna kötü başlayan ve ardı ardına servis hataları yapan Sorgun Belediyespor, teknik molasına 12-10 geride girdiği birinci seti, 25-21 kaybetti.                 İkinci sette toparlanan ve oyuna iyi başlayan ekibimiz bu setin teknik molasına 12-9 önde girdi. Mola sonrası hakimiyeti tamamen eline alan sarı siyahlı ekip farkı giderek açtı ve bu seti 25-19 kazanarak skoru 1-1'e getirdi.                 Üçüncü sete de takımımız çok iyi başladı. Set başında aldığı sayılarla bir anda farkı 4 sayıya çıkarıp durumu 6-2 ye getirince Afyon mola aldı. Mola sonrasında üstünlüğünü daha da artıran  Sorgun Belediyespor bu seti de 25-17'lik skor ile farklı kazanarak durumu 2-1'e taşıdı.                 Dördüncü sete maçı kazandık havasıyla başlayan Sorgun Belediyespor toparlanan ev sahibi Afyon Belediye Yüntaş'ın iyi oyununa karşılık veremedi ve teknik molaya 12-10 geride girdi. Teknik mola sonrası üstünlüğünü iyice artıran ev sahibi bu sati açık farkla  25-15 kazandı.Müsabakanın final setinde ise üstünlüğünü koruyan taraf ev sahibi Afyon Belediye Yüntaş oldu. Oldukça çekişmeli geçen son seti 15-13 kazanan Afyon Belediye Yüntaş müsabakayı da 3-2 kazandı. (Bekir Özbek)
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor deplasmanda Afyon Belediye Yüntaş'a 3-2 mağlup oldu.

                AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor deplasmanda Afyon Belediye Yüntaş'a 3-2 mağlup oldu.

                Üst üste şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Ziraat Bankası takımları ile oynadığı ve kaybettiği müsabakalar sonrasında mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Afyon deplasmanında umduğunu bulamayan sarı siyahlı ekip 3-2 mağlup olarak Sorgun'a döndü.

                Kümede kalma mücadelesi veren Afyon temsilcisi karşısında oyuna kötü başlayan ve ardı ardına servis hataları yapan Sorgun Belediyespor, teknik molasına 12-10 geride girdiği birinci seti, 25-21 kaybetti.

                İkinci sette toparlanan ve oyuna iyi başlayan ekibimiz bu setin teknik molasına 12-9 önde girdi. Mola sonrası hakimiyeti tamamen eline alan sarı siyahlı ekip farkı giderek açtı ve bu seti 25-19 kazanarak skoru 1-1'e getirdi.

                Üçüncü sete de takımımız çok iyi başladı. Set başında aldığı sayılarla bir anda farkı 4 sayıya çıkarıp durumu 6-2 ye getirince Afyon mola aldı. Mola sonrasında üstünlüğünü daha da artıran  Sorgun Belediyespor bu seti de 25-17'lik skor ile farklı kazanarak durumu 2-1'e taşıdı.

                Dördüncü sete maçı kazandık havasıyla başlayan Sorgun Belediyespor toparlanan ev sahibi Afyon Belediye Yüntaş'ın iyi oyununa karşılık veremedi ve teknik molaya 12-10 geride girdi. Teknik mola sonrası üstünlüğünü iyice artıran ev sahibi bu sati açık farkla  25-15 kazandı.Müsabakanın final setinde ise üstünlüğünü koruyan taraf ev sahibi Afyon Belediye Yüntaş oldu. Oldukça çekişmeli geçen son seti 15-13 kazanan Afyon Belediye Yüntaş müsabakayı da 3-2 kazandı. (Bekir Özbek)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.