Basit tedbirler hayat kurtarır

GÜNDEM 09.05.2022 - 20:29, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Basit tedbirler hayat kurtarır

Sürmeligaz, güvenli doğal gaz kullanımı konusunda abonelerini düzenli olarak bilgilendirmeye devam ediyor.
Sürmeligaz, güvenli doğal gaz kullanımı konusunda abonelerini düzenli olarak bilgilendirmeye devam ediyor.Sürmeligaz İşletme Müdürü İhsan Salman, herhangi bir kaçak durumunda doğal gazın tahliye edilmesini ve ortama oksijen girmesini sağlayan menfezlerin mutlaka açık tutulması gerektiğini söyledi. Doğal gazın doğru şekilde kullanıldığında en güvenilir, ekonomik ve çevreci bir yakıt olduğuna vurgu yapan Salman, “Karbonmonoksit zehirlenmelerine maruz kalmamak için doğal gaz cihazını bacaya bağlayan atık gaz çıkış borusunun periyodik olarak yetkili firmalarca denetlenmesi, yırtık, delik ve benzeri deformasyona uğra mış atık gaz borularının standartlara uygun malzemelerle mutlaka yenilenmesi gerekir” dedi. Salman, menfezin ortama temiz hava girişini sağlayarak verimli bir yanmanın oluşmasını ve olası bir gaz kaçağı durumunda gazın ortamdan çıkmasını sağladığı; bu nedenle menfezlerin daima açık tutulması gerektiğini aktardı. Salman, ev ve iş yerlerinde kullanılan doğal gaz cihazları ile bacalarının bakım ve temizliğinin ise düzenli olarak yetkili firmalar aracılığıyla yaptırılması gerektiğini ifade etti.
Sürmeligaz, güvenli doğal gaz kullanımı konusunda abonelerini düzenli olarak bilgilendirmeye devam ediyor.

Sürmeligaz, güvenli doğal gaz kullanımı konusunda abonelerini düzenli olarak bilgilendirmeye devam ediyor.Sürmeligaz İşletme Müdürü İhsan Salman, herhangi bir kaçak durumunda doğal gazın tahliye edilmesini ve ortama oksijen girmesini sağlayan menfezlerin mutlaka açık tutulması gerektiğini söyledi.

Doğal gazın doğru şekilde kullanıldığında en güvenilir, ekonomik ve çevreci bir yakıt olduğuna vurgu yapan Salman, “Karbonmonoksit zehirlenmelerine maruz kalmamak için doğal gaz cihazını bacaya bağlayan atık gaz çıkış borusunun periyodik olarak yetkili firmalarca denetlenmesi, yırtık, delik ve benzeri deformasyona uğra mış atık gaz borularının standartlara uygun malzemelerle mutlaka yenilenmesi gerekir” dedi.
Salman, menfezin ortama temiz hava girişini sağlayarak verimli bir yanmanın oluşmasını ve olası bir gaz kaçağı durumunda gazın ortamdan çıkmasını sağladığı; bu nedenle menfezlerin daima açık tutulması gerektiğini aktardı. Salman, ev ve iş yerlerinde kullanılan doğal gaz cihazları ile bacalarının bakım ve temizliğinin ise düzenli olarak yetkili firmalar aracılığıyla yaptırılması gerektiğini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.