“Benim miracım namaz” projesi

GÜNDEM 19.04.2022 - 08:56, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

“Benim miracım namaz” projesi

Sorgun Mehmet Akif Ersoy ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Akşemseddin ortaokulu tarafından ortaklaşa hazırlanan “Benim miracım namaz” eTwinning projesi, hayata geçirildi.
           Sorgun Mehmet Akif Ersoy ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Akşemseddin ortaokulu tarafından ortaklaşa hazırlanan “Benim miracım namaz” eTwinning projesi, hayata geçirildi.Proje Koordinatörlüğünü Mehmet Akif Ersoy ortaokulundan Fatma Baykal ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Akşemseddin Ortaokulu öğretmenlerinden Sevda Yılmaz Karakaş’ın yaptığı proje, 9 öğretmen ve 75 öğrenci ile yürütülüyor.             Proje koordinatörlerinden Fatma Baykal gazetemiz muhabirine, İzmir, Giresun, Ordu, Konya, Nevşehir gibi Türkiye’nin farklı şehirlerinden 11-14 yaş arası öğrencilerin katıldığı "Benim Miracım Namaz" projesiyle, öğrencilere namazın önemini anlatmanın ve namaz farkındalığı oluşturmanın hedeflendiğini söyledi.Namazla ilgili Kur’an-ı Kerim'de yer alan ayetlere ve Peygamberimizin hadislerine dikkat çekerek yapılan etkinliklerde, öğrencilere namaz sevgisi ve alışkanlığı kazandırmak istediklerini vurgulayan Baykal “Ayrıca projede kullanılacak web 2.0 araçları ile namaz konusundaki teorik bilgiler kuvvetlendirilmeye çalışılmaktadır. Proje kapsamında şuana kadar logo ve afiş tasarımı, kelime bulutları, kandil programları, kitap okuma etkinliği, yazar buluşması, Hacivat Karagöz etkinliği, akrostiş şiir etkinliği, resfebe çalışması, namaz ağacı etkinliği oruçluyum- mutluyum - huzurluyum etkinliği, dijital oyun tasarımları, pano çalışmaları, karma takım etkinlikleri, camii maketi tasarımları, camii ve mescit buluşmaları gibi pek çok çalışma gerçekleştirildi. Proje mübarek üç ayların sona ermesiyle tamamlanacaktır” dedi.  (SEMA ÖZMEN)
Sorgun Mehmet Akif Ersoy ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Akşemseddin ortaokulu tarafından ortaklaşa hazırlanan “Benim miracım namaz” eTwinning projesi, hayata geçirildi.

           Sorgun Mehmet Akif Ersoy ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Akşemseddin ortaokulu tarafından ortaklaşa hazırlanan “Benim miracım namaz” eTwinning projesi, hayata geçirildi.Proje Koordinatörlüğünü Mehmet Akif Ersoy ortaokulundan Fatma Baykal ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Akşemseddin Ortaokulu öğretmenlerinden Sevda Yılmaz Karakaş’ın yaptığı proje, 9 öğretmen ve 75 öğrenci ile yürütülüyor.

            Proje koordinatörlerinden Fatma Baykal gazetemiz muhabirine, İzmir, Giresun, Ordu, Konya, Nevşehir gibi Türkiye’nin farklı şehirlerinden 11-14 yaş arası öğrencilerin katıldığı "Benim Miracım Namaz" projesiyle, öğrencilere namazın önemini anlatmanın ve namaz farkındalığı oluşturmanın hedeflendiğini söyledi.Namazla ilgili Kur’an-ı Kerim'de yer alan ayetlere ve Peygamberimizin hadislerine dikkat çekerek yapılan etkinliklerde, öğrencilere namaz sevgisi ve alışkanlığı kazandırmak istediklerini vurgulayan Baykal “Ayrıca projede kullanılacak web 2.0 araçları ile namaz konusundaki teorik bilgiler kuvvetlendirilmeye çalışılmaktadır. Proje kapsamında şuana kadar logo ve afiş tasarımı, kelime bulutları, kandil programları, kitap okuma etkinliği, yazar buluşması, Hacivat Karagöz etkinliği, akrostiş şiir etkinliği, resfebe çalışması, namaz ağacı etkinliği oruçluyum- mutluyum - huzurluyum etkinliği, dijital oyun tasarımları, pano çalışmaları, karma takım etkinlikleri, camii maketi tasarımları, camii ve mescit buluşmaları gibi pek çok çalışma gerçekleştirildi. Proje mübarek üç ayların sona ermesiyle tamamlanacaktır” dedi.  (SEMA ÖZMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.