GİYİM MAĞAZALARINDA BAYRAM HAREKETLİLİĞİ YAŞANDI

GÜNDEM 05.05.2022 - 09:50, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

GİYİM MAĞAZALARINDA BAYRAM HAREKETLİLİĞİ YAŞANDI

Sorgun’da Ramazan Bayramına nedeniyle ilçedeki mağazalarda bayram hareketliliği yaşandı.
Sorgun’da Ramazan Bayramına nedeniyle ilçedeki mağazalarda bayram hareketliliği yaşandı. Ramazan Bayramı nedeniyle tüm yurt genelinde olduğu gibi Sorgun’da da alış veriş mağazalarındaki hareketlilik gözlerden kaçmadı. Bayramlık kıyafet almak için mağaza mağaza gezen vatandaşlar giyim sektöründe hizmet veren işletmeleri canlandırdı. Giyim mağazalarında vatandaşlar hem kendilerine hem de ailelerine kıyafet seçti. Bayrama özel yeni sezon ürünlerini tezgaha yerleştiren esnaflar ürün çeşitliliğini artırırken, bayram hareketliliği ile birlikte yaz sezonunu da açtı. Bayram alışverişi ile birlikte yaz sezonunda da işlerinin açıldığını belirten esnaflar bayram sonrası yaz sezonunda yoğunluk beklediklerini dile getirdi. Giyim mağazası işletmecisi Recep Çekerek "Pandemi sonrası çok şükür işlerimizde birazda olsa hareketlenme var. Bayramda da iyi geçti. Ümit ediyoruz ki bu yaz sezonu inşallah sezon iyi geçecek” dedi.
Sorgun’da Ramazan Bayramına nedeniyle ilçedeki mağazalarda bayram hareketliliği yaşandı.

Sorgun’da Ramazan Bayramına nedeniyle ilçedeki mağazalarda bayram hareketliliği yaşandı.

Ramazan Bayramı nedeniyle tüm yurt genelinde olduğu gibi Sorgun’da da alış veriş mağazalarındaki hareketlilik gözlerden kaçmadı. Bayramlık kıyafet almak için mağaza mağaza gezen vatandaşlar giyim sektöründe hizmet veren işletmeleri canlandırdı. Giyim mağazalarında vatandaşlar hem kendilerine hem de ailelerine kıyafet seçti. Bayrama özel yeni sezon ürünlerini tezgaha yerleştiren esnaflar ürün çeşitliliğini artırırken, bayram hareketliliği ile birlikte yaz sezonunu da açtı. Bayram alışverişi ile birlikte yaz sezonunda da işlerinin açıldığını belirten esnaflar bayram sonrası yaz sezonunda yoğunluk beklediklerini dile getirdi.

Giyim mağazası işletmecisi Recep Çekerek "Pandemi sonrası çok şükür işlerimizde birazda olsa hareketlenme var. Bayramda da iyi geçti. Ümit ediyoruz ki bu yaz sezonu inşallah sezon iyi geçecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.