İŞKUR ALAN ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

GÜNDEM 21.04.2022 - 09:44, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

İŞKUR ALAN ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 2022 Yılı İşgücü Piyasa Araştırma (İPA) alan çalışmalarına başladı.
Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 2022 Yılı İşgücü Piyasa Araştırma (İPA) alan çalışmalarına başladı.  Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen işyerlerinde 27 Mayıs tarihine kadar çalışmalarını sürdürecek.  İşgücü Piyasa Araştırmaları İŞKUR tarafından yapıldığının altını çizen Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, “Bu kapsamda İPA ile bölgemizde faaliyet gösteren işverenlerimizin personel ihtiyaçlarını belirlerken işverenlerimizin ihtiyaç duydukları alanlarda kurs ve programlar açarak işgücü piyasasına destek oluyoruz” dedi. Yıldız, geçtiğimiz son iki yılda olduğu gibi özellikle pandeminin etkisiyle telefon, e-posta gibi iletişim araçlarının daha yoğun kullanılmasından ziyade işyerlerine mutlaka yüz yüze ziyaret düzenleneceğini belirtti. (Haber Merkezi)
Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 2022 Yılı İşgücü Piyasa Araştırma (İPA) alan çalışmalarına başladı.

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, 2022 Yılı İşgücü Piyasa Araştırma (İPA) alan çalışmalarına başladı.
 Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen işyerlerinde 27 Mayıs tarihine kadar çalışmalarını sürdürecek.  İşgücü Piyasa Araştırmaları İŞKUR tarafından yapıldığının altını çizen Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, “Bu kapsamda İPA ile bölgemizde faaliyet gösteren işverenlerimizin personel ihtiyaçlarını belirlerken işverenlerimizin ihtiyaç duydukları alanlarda kurs ve programlar açarak işgücü piyasasına destek oluyoruz” dedi. Yıldız, geçtiğimiz son iki yılda olduğu gibi özellikle pandeminin etkisiyle telefon, e-posta gibi iletişim araçlarının daha yoğun kullanılmasından ziyade işyerlerine mutlaka yüz yüze ziyaret düzenleneceğini belirtti.
(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.