MESLEKİ EĞİTİME DEV KAMPÜS!

GÜNDEM 12.04.2022 - 09:19, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

MESLEKİ EĞİTİME DEV KAMPÜS!

Yozgat için gecesini gündüzüne katan Milletvekili Başer’den eğitimde dev müjdeyi verdi. AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, eğitimin her zaman kendileri için öncelik olduğunu belirterek, mesleki eğitimin geliştirilmesi için de çalışmalara devam ettiklerini söyledi.
Yozgat için gecesini gündüzüne katan Milletvekili Başer’den eğitimde dev müjdeyi verdi.  AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, eğitimin her zaman kendileri için öncelik olduğunu belirterek, mesleki eğitimin geliştirilmesi için de çalışmalara devam ettiklerini söyledi. AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, Yozgat’a yapılması öngörülen meslek eğitim kampüsünü paylaştı. Bugüne kadar pek çok eğitim kurumunun Yozgat’a kazandırılması başta olmak üzere eğitim gönüllüsü olarak da adından sıkça söz ettiren Milletvekili Başer, mesleki eğitim için de kolları sıvadı. Yozgat için gecesini gündüzüne katan Milletvekili Başer, mesleki eğitimde dev yatırım müjdesini verdi. AK Parti iktidarları döneminde en büyük bütçenin eğitime ayrıldığını vurgulayan Milletvekili Başer, Yozgat’ın gelişimi için sanayici ve iş insanlarının vasıflı ara eleman ihtiyacını gidermek amacıyla çalıştıklarını aktardı. Milletvekili Başer, “Yozgat’ımıza, 24 Derslikli Okul, 5 adet Atölye, 200 Öğrencili Pansiyon ve Spor Salonu kompleksinden oluşan Mimar Sinan Meslek Lisesi'ni kazandırıyoruz. Yakında yer tespiti ve ihale sürecini başlatıyoruz. Yozgatımıza, sanayici ve iş insanlarımıza hayırlı olsun" dedi. Yozgat’a kazandırılacak dev mesleki eğitim kampüsü için alternatifler üzerinde durduklarına vurgu yapan Milletvekili Başer, projenin hazır hale getirildiğini kaydetti. İşletmelerin kalifiye eleman ihtiyaçlarının karşılanacağının altını çizen Milletvekili Başer, eğitim yatırımları ile Yozgat’ın bu alandaki sorununa neşter vuracaklarının altını çizdi. Milletvekili Başer, Yozgat’ın ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik gayret gösterdiklerini vurguladı. Yozgat'ı eğitimin merkez üssü haline getirmeyi amaçladıklarına dikkat çeken Milletvekili Başer, eğitimin aslında kalkınmanın, gelişmenin, teknolojinin ve erdemin temeli olduğunu ifade etti. Milletvekili Başer, "Eğitim olmadan hiçbir şey olmuyor. Bu nedenle bizim yapmamız gereken vatanına milletine, devletine bayrağına, kutsallarına saygılı bir şehir olan Yozgat'ın evlatlarına devletin imkanlarını en iyi şekilde sunmak için büyük çaba sarf ediyoruz" dedi. Milletvekili Başer, sadece Yozgat merkezde değil bütün ilçelerinde okulların tamamına yakınını da yenilediklerini sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)
Yozgat için gecesini gündüzüne katan Milletvekili Başer’den eğitimde dev müjdeyi verdi. AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, eğitimin her zaman kendileri için öncelik olduğunu belirterek, mesleki eğitimin geliştirilmesi için de çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Yozgat için gecesini gündüzüne katan Milletvekili Başer’den eğitimde dev müjdeyi verdi.
 AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, eğitimin her zaman kendileri için öncelik olduğunu belirterek, mesleki eğitimin geliştirilmesi için de çalışmalara devam ettiklerini söyledi.
AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Başer, Yozgat’a yapılması öngörülen meslek eğitim kampüsünü paylaştı.
Bugüne kadar pek çok eğitim kurumunun Yozgat’a kazandırılması başta olmak üzere eğitim gönüllüsü olarak da adından sıkça söz ettiren Milletvekili Başer, mesleki eğitim için de kolları sıvadı.
Yozgat için gecesini gündüzüne katan Milletvekili Başer, mesleki eğitimde dev yatırım müjdesini verdi.
AK Parti iktidarları döneminde en büyük bütçenin eğitime ayrıldığını vurgulayan Milletvekili Başer, Yozgat’ın gelişimi için sanayici ve iş insanlarının vasıflı ara eleman ihtiyacını gidermek amacıyla çalıştıklarını aktardı.
Milletvekili Başer, “Yozgat’ımıza, 24 Derslikli Okul, 5 adet Atölye, 200 Öğrencili Pansiyon ve Spor Salonu kompleksinden oluşan Mimar Sinan Meslek Lisesi'ni kazandırıyoruz. Yakında yer tespiti ve ihale sürecini başlatıyoruz. Yozgatımıza, sanayici ve iş insanlarımıza hayırlı olsun" dedi.
Yozgat’a kazandırılacak dev mesleki eğitim kampüsü için alternatifler üzerinde durduklarına vurgu yapan Milletvekili Başer, projenin hazır hale getirildiğini kaydetti.
İşletmelerin kalifiye eleman ihtiyaçlarının karşılanacağının altını çizen Milletvekili Başer, eğitim yatırımları ile Yozgat’ın bu alandaki sorununa neşter vuracaklarının altını çizdi.
Milletvekili Başer, Yozgat’ın ihtiyaçlarının giderilmesine yönelik gayret gösterdiklerini vurguladı.
Yozgat'ı eğitimin merkez üssü haline getirmeyi amaçladıklarına dikkat çeken Milletvekili Başer, eğitimin aslında kalkınmanın, gelişmenin, teknolojinin ve erdemin temeli olduğunu ifade etti.
Milletvekili Başer, "Eğitim olmadan hiçbir şey olmuyor. Bu nedenle bizim yapmamız gereken vatanına milletine, devletine bayrağına, kutsallarına saygılı bir şehir olan Yozgat'ın evlatlarına devletin imkanlarını en iyi şekilde sunmak için büyük çaba sarf ediyoruz" dedi. Milletvekili Başer, sadece Yozgat merkezde değil bütün ilçelerinde okulların tamamına yakınını da yenilediklerini sözlerine ekledi. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.