Muhalefetten Yozgat ittifakı

SİYASET 16.02.2021 - 09:18, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Muhalefetten Yozgat ittifakı

Yozgat’ta muhalefete mensup 8 partinin il başkanı Deva Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz’ın çağrısı üzerine birararaya gelerek Yozgatın sorunlarının tesbiti ve çözüm önerileri için aralarında ‘ Yozgat ittifakını’ oluşturdular.
                Yozgat’ta muhalefete mensup 8 partinin il başkanı  Deva Partisi İl Başkanı  İsmail  Yılmaz’ın çağrısı üzerine  birararaya gelerek  Yozgatın sorunlarının tesbiti ve çözüm önerileri için  aralarında ‘ Yozgat ittifakını’ oluşturdular.Deva Partisinin ev sahipliğinde Yozgat Çamlık otelinde buluşan CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar,İYİ parti İl Başkanı Metin Özışık,DEVA Partisi il başkanı İsmail Yılmaz, Büyük Birlik Partisi  il başkanı Kemal Korkmaz , DP il başkanı Hüsamettin Üzümveren ,SP il başkanı Cemil Işıksoy,YRP il başkanı Nihat Kayhan  ve DSP il başkanı Nevzat Uçar Yozgatta  her ay  sorun tesbit çalıştayları düzenleme ve  Yozgat’ın meselelerini birlikte takip etme kararı aldılar. Yozgatın kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak için kentimizde yeni bir ittifak modeli  oluşturan muhalefete mensup  siyasi partilerin  il başkanları ,aylık  çalıştay toplantıları  düzenleyeceklerini ve  Yozgata ilişkin belirlenecek  sorun ve  konuların kamuoyu ile paylaşacaklarını ve bundan sonraki ilk toplantının ise BBP il Başkanı Kemal Korkmazın ev sahipliğinde gerçekleşeceğini  bildirdiler.                 Yozgatta  8 partinin il başkanının buluştuğu  ilk toplantının ardından  bir açıklama yapan Deva Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz  şunları söyledi :                 “Yozgat’ımız da yaşayan esnafımızın, çiftçilerimizin, sanayicilerimizin ve tüm şehrimizin sıkıntılarını, sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşmak için şehrimizde bulunan siyasi partiler il başkanlarımız ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Şehrimizin içinde bulunduğu ekonomik sorunları ve yapılabilecek çözüm önerilerini konuştuğumuz çok verimli bir çalışma gerçekleşmiştir. Toplantı sonunda alınan ortak karar ile  bir komisyon oluşmuştur. Her ay düzenli olarak basın açıklaması ile duyuracağımız tespitlerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Bir sonraki toplantımızı Büyük Birlik Partisi Yozgat il Başkanı Sn. Kemal KORMAZ’ın  ev sahipliğinde gerçekleşecektir. Bu şehir hepimizin anlayışıyla toplantımıza katılan değerli il başkanlarımıza teşekkkür ediyorum”(Haber Merkezi)
Yozgat’ta muhalefete mensup 8 partinin il başkanı Deva Partisi İl Başkanı İsmail Yılmaz’ın çağrısı üzerine birararaya gelerek Yozgatın sorunlarının tesbiti ve çözüm önerileri için aralarında ‘ Yozgat ittifakını’ oluşturdular.

                Yozgat’ta muhalefete mensup 8 partinin il başkanı  Deva Partisi İl Başkanı  İsmail  Yılmaz’ın çağrısı üzerine  birararaya gelerek  Yozgatın sorunlarının tesbiti ve çözüm önerileri için  aralarında ‘ Yozgat ittifakını’ oluşturdular.Deva Partisinin ev sahipliğinde Yozgat Çamlık otelinde buluşan CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar,İYİ parti İl Başkanı Metin Özışık,DEVA Partisi il başkanı İsmail Yılmaz, Büyük Birlik Partisi  il başkanı Kemal Korkmaz , DP il başkanı Hüsamettin Üzümveren ,SP il başkanı Cemil Işıksoy,YRP il başkanı Nihat Kayhan  ve DSP il başkanı Nevzat Uçar Yozgatta  her ay  sorun tesbit çalıştayları düzenleme ve  Yozgat’ın meselelerini birlikte takip etme kararı aldılar. Yozgatın kalkınmasına ve gelişmesine katkıda bulunmak için kentimizde yeni bir ittifak modeli  oluşturan muhalefete mensup  siyasi partilerin  il başkanları ,aylık  çalıştay toplantıları  düzenleyeceklerini ve  Yozgata ilişkin belirlenecek  sorun ve  konuların kamuoyu ile paylaşacaklarını ve bundan sonraki ilk toplantının ise BBP il Başkanı Kemal Korkmazın ev sahipliğinde gerçekleşeceğini  bildirdiler.

                Yozgatta  8 partinin il başkanının buluştuğu  ilk toplantının ardından  bir açıklama yapan Deva Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz  şunları söyledi :

                “Yozgat’ımız da yaşayan esnafımızın, çiftçilerimizin, sanayicilerimizin ve tüm şehrimizin sıkıntılarını, sorunlarını ve çözüm önerilerini konuşmak için şehrimizde bulunan siyasi partiler il başkanlarımız ile ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Şehrimizin içinde bulunduğu ekonomik sorunları ve yapılabilecek çözüm önerilerini konuştuğumuz çok verimli bir çalışma gerçekleşmiştir. Toplantı sonunda alınan ortak karar ile  bir komisyon oluşmuştur. Her ay düzenli olarak basın açıklaması ile duyuracağımız tespitlerimizi kamuoyu ile paylaşacağız. Bir sonraki toplantımızı Büyük Birlik Partisi Yozgat il Başkanı Sn. Kemal KORMAZ’ın  ev sahipliğinde gerçekleşecektir. Bu şehir hepimizin anlayışıyla toplantımıza katılan değerli il başkanlarımıza teşekkkür ediyorum”(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.