ÖĞRENCİLERDE RAMAZAN HEYECANI

GÜNDEM 14.04.2022 - 09:42, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

ÖĞRENCİLERDE RAMAZAN HEYECANI

Yozgat’ın Çayıralan ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından okullarda eğitim verilmeye devam ediliyor.
Yozgat’ın Çayıralan ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından okullarda eğitim verilmeye devam ediliyor.  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda Gençlik Koordinatörü Merkez Kur'an Kursu Yöneticisi Elif Büşra Cankurtaran tarafından eğitim verilirken, Şehit İsmail Genç Anadolu Lisesinde Vaiz Mehmet Perk, Ertuğrul Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ise İlçe Müftüsü Şaban Çakır tarafından öğrencilere eğitim verildi.  Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda her sınıfa değerler eğitimi anlatan koordinatör Cankurtaran, ramazan ayı vesilesiyle ‘Ramazan ve Doğruluk’ temasını işledi. İlçe Müftüsü Şaban Çakır ve Vaiz Mehmet Perk ise lise öğrencilerine ‘Ramazan ve Doğruluk’ konulu sohbet yaptılar.(HABER MERKEZİ)
Yozgat’ın Çayıralan ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından okullarda eğitim verilmeye devam ediliyor.

Yozgat’ın Çayıralan ilçesinde, İlçe Müftülüğü tarafından okullarda eğitim verilmeye devam ediliyor.
 İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda Gençlik Koordinatörü Merkez Kur'an Kursu Yöneticisi Elif Büşra Cankurtaran tarafından eğitim verilirken, Şehit İsmail Genç Anadolu Lisesinde Vaiz Mehmet Perk, Ertuğrul Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ise İlçe Müftüsü Şaban Çakır tarafından öğrencilere eğitim verildi.  Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulunda her sınıfa değerler eğitimi anlatan koordinatör Cankurtaran, ramazan ayı vesilesiyle ‘Ramazan ve Doğruluk’ temasını işledi. İlçe Müftüsü Şaban Çakır ve Vaiz Mehmet Perk ise lise öğrencilerine ‘Ramazan ve Doğruluk’ konulu sohbet yaptılar.(HABER MERKEZİ)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.