Ramazan ayı esnafın yüzünü güldürdü

GÜNDEM 12.04.2022 - 09:24, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Ramazan ayı esnafın yüzünü güldürdü

Yozgat’ta Ramazan ayı alışverişleri esnafın yüzünü güldürdü.
Yozgat’ta Ramazan ayı alışverişleri esnafın yüzünü güldürdü.  Yozgat Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (YESOB) Başkanı Latif Altın, bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ayında yapılan alışverişlerin esnafın yüzünü güldürdüğünü söyledi. Kış mevsimi, ardından havaların yağışlı geçmesi sebebiyle işleri bir türlü açılamayan esnafın Ramazan ayı ile birlikte işlerinde artış başladığını belirterek, “Özellikle gıda üzerine satış yapan esnafımızın satışlarında artış yaşanıyor. Bu artışlar Ramazan ayının sonuna kadar inşallah devam edecek. Yine Ramazan Bayramı öncesi ise giysi satış yapan esnafımızın işleri açılacaktır” dedi. “Yozgatlı esnafın ayakta durması için alışverişleri il dışından yapmak yerine kendi memleketimizden kendi esnafımızdan yapmalıyız” diyen Altın, “Şehrimizin büyümesi, esnaf ve sanatkarımızın büyümesi, yeni istihdam alanlarının oluşması için birbirimize sahip çıkmalıyız, birbirimize destek olmalıyız. Bunu da yapmak için alışverişlerimizi Yozgat dışından değil, esnafımızdan yaparak bunu sağlarız” ifadelerini kullandı.(Haber Merkezi)
Yozgat’ta Ramazan ayı alışverişleri esnafın yüzünü güldürdü.

Yozgat’ta Ramazan ayı alışverişleri esnafın yüzünü güldürdü.
 Yozgat Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (YESOB) Başkanı Latif Altın, bolluk ve bereket ayı olan Ramazan ayında yapılan alışverişlerin esnafın yüzünü güldürdüğünü söyledi.
Kış mevsimi, ardından havaların yağışlı geçmesi sebebiyle işleri bir türlü açılamayan esnafın Ramazan ayı ile birlikte işlerinde artış başladığını belirterek, “Özellikle gıda üzerine satış yapan esnafımızın satışlarında artış yaşanıyor. Bu artışlar Ramazan ayının sonuna kadar inşallah devam edecek. Yine Ramazan Bayramı öncesi ise giysi satış yapan esnafımızın işleri açılacaktır” dedi.
“Yozgatlı esnafın ayakta durması için alışverişleri il dışından yapmak yerine kendi memleketimizden kendi esnafımızdan yapmalıyız” diyen Altın, “Şehrimizin büyümesi, esnaf ve sanatkarımızın büyümesi, yeni istihdam alanlarının oluşması için birbirimize sahip çıkmalıyız, birbirimize destek olmalıyız. Bunu da yapmak için alışverişlerimizi Yozgat dışından değil, esnafımızdan yaparak bunu sağlarız” ifadelerini kullandı.(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.