RAMAZAN FAALİYETLERİ AÇIKLAMASI

GÜNDEM 07.04.2022 - 09:42, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

RAMAZAN FAALİYETLERİ AÇIKLAMASI

Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa Kayış, 2022 yılı Ramazan ayında gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında bilgiler verdi
Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa Kayış, 2022 yılı Ramazan ayında gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında bilgiler verdi. İlçe Müftülüğüne bağlı tüm camilerde erkek ve kadınlara yönelik teravih namazı kıldırılacağını belirten Müftü Kayış, Bütün camilerimizde İmam-hatip ve müezzin kayyımlarımız tarafından mukabele okunmaktadır. Ayrıca 27 camimizde de kadınlara yönelik mukabele okunmaktadır. Salihpaşa camimizde 5 hafızımız,Garajlar Yeni Camiinde de 2 hafızımız mukabele okumaktadırlar. Sorgun Müftülüğü olarak İlçe Müftümüzün başkanlığında bir heyetle ramazan öncesi Sorgun esnafımız ziyaret edilerek kendilerine bir kitap, imsakiye ve Kur’an Kursları tanıtım broşürü dağıtılmıştır. Vatandaşlarımızdan Türkiye Diyanet Vakfına bağışlanan zekat,fidye,fitre ve bağışlardan 350 TL.lik gıda paketleri hazırlanarak ihtiyaç sahibi olan ailelere dağıtılacak“ dedi. Bizim amacımız İlçe Müftülüğü olarak hedefimiz 1000 fakir aileye ulaşmaktır. İlçemiz Müftülüğüne bağlı Şerife Bektaş Camiinde Hatimle teravih namazı kılınmaktadır. Hatimle teravih namazı kılmak isteyen vatandaşlarımıza sizlerin aracılığı ile de duyuruyoruz” dedi. Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa Kayış, Ramazan ayı özel vaaz irşad programı hazırlanarak camilerimizde teravih öncesinde uygulanmaktadır. İlçe Müftümüz,Vaizlerimiz,Şube Müdürümüz , Din Hizmetleri Uzmanımız,Tüm Camilerdeki imam-Hatiplerimiz,Emekli Müftülerimiz ve Meslek Dersleri Öğretmenler tarafından teravih öncesi vaazların yapılmakta olduğunu söyledi.(Alparslan Gazi Doğan)
Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa Kayış, 2022 yılı Ramazan ayında gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında bilgiler verdi

Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa Kayış, 2022 yılı Ramazan ayında gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
İlçe Müftülüğüne bağlı tüm camilerde erkek ve kadınlara yönelik teravih namazı kıldırılacağını belirten Müftü Kayış, Bütün camilerimizde İmam-hatip ve müezzin kayyımlarımız tarafından mukabele okunmaktadır. Ayrıca 27 camimizde de kadınlara yönelik mukabele okunmaktadır. Salihpaşa camimizde 5 hafızımız,Garajlar Yeni Camiinde de 2 hafızımız mukabele okumaktadırlar. Sorgun Müftülüğü olarak İlçe Müftümüzün başkanlığında bir heyetle ramazan öncesi Sorgun esnafımız ziyaret edilerek kendilerine bir kitap, imsakiye ve Kur’an Kursları tanıtım broşürü dağıtılmıştır. Vatandaşlarımızdan Türkiye Diyanet Vakfına bağışlanan zekat,fidye,fitre ve bağışlardan 350 TL.lik gıda paketleri hazırlanarak ihtiyaç sahibi olan ailelere dağıtılacak“ dedi. Bizim amacımız İlçe Müftülüğü olarak hedefimiz 1000 fakir aileye ulaşmaktır. İlçemiz Müftülüğüne bağlı Şerife Bektaş Camiinde Hatimle teravih namazı kılınmaktadır. Hatimle teravih namazı kılmak isteyen vatandaşlarımıza sizlerin aracılığı ile de duyuruyoruz” dedi.
Sorgun İlçe Müftüsü Mustafa Kayış, Ramazan ayı özel vaaz irşad programı hazırlanarak camilerimizde teravih öncesinde uygulanmaktadır. İlçe Müftümüz,Vaizlerimiz,Şube Müdürümüz , Din Hizmetleri Uzmanımız,Tüm Camilerdeki imam-Hatiplerimiz,Emekli Müftülerimiz ve Meslek Dersleri Öğretmenler tarafından teravih öncesi vaazların yapılmakta olduğunu söyledi.(Alparslan Gazi Doğan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.