SAĞLIK MERKEZİ ŞİFA DAĞITIYOR

GÜNDEM 11.01.2022 - 09:17, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

SAĞLIK MERKEZİ ŞİFA DAĞITIYOR

Akdağmadeni Belediyesi bünyesinde hizmet veren sağlık merkezi şifa olmaya devam ediyor.
Akdağmadeni Belediyesi bünyesinde hizmet veren sağlık merkezi şifa olmaya devam ediyor. Akdağmadeni'nde Çarşı merkezinde eksikliğini hisssedilen ve geçen yıl açılışı yapılan ''Akdağmadeni Belediyesi Sağlık Merkezi'' vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Akdağmadeni Belediye Başkanı Uz. Dr. Nezih Yalçın, “Sağlık Merkezinde; tansiyon takibi, şeker ölçümü, pansuman yara bakımı gibi basit tıbbi müdahaleler ve solunum fonksiyon testi hizmeti verilmektedir. Ayrıca beslenme ve diyet uzmanımızın kontrolünde obezite ile mücadele ve sağlıklı yaşam öneri sunarak vatandaşlarımızın sağlıklı birşekilde hayatlarına devam etmeleri için katkı sunuyoruz. Sizden aldığımız güç ve destekle İlçemize değer katmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)
Akdağmadeni Belediyesi bünyesinde hizmet veren sağlık merkezi şifa olmaya devam ediyor.
Akdağmadeni Belediyesi bünyesinde hizmet veren sağlık merkezi şifa olmaya devam ediyor.
Akdağmadeni'nde Çarşı merkezinde eksikliğini hisssedilen ve geçen yıl açılışı yapılan ''Akdağmadeni Belediyesi Sağlık Merkezi'' vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.
Akdağmadeni Belediye Başkanı Uz. Dr. Nezih Yalçın, “Sağlık Merkezinde; tansiyon takibi, şeker ölçümü, pansuman yara bakımı gibi basit tıbbi müdahaleler ve solunum fonksiyon testi hizmeti verilmektedir. Ayrıca beslenme ve diyet uzmanımızın kontrolünde obezite ile mücadele ve sağlıklı yaşam öneri sunarak vatandaşlarımızın sağlıklı birşekilde hayatlarına devam etmeleri için katkı sunuyoruz. Sizden aldığımız güç ve destekle İlçemize değer katmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (Haber Merkezi)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.