Sorgun çok mutlu

SPOR 14.01.2021 - 12:53, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sorgun çok mutlu

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor Bursa Büyük Şehir Belediyespor karşısında aldığı galibiyetin sevincini yaşıyor.
Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor Bursa Büyük Şehir Belediyespor karşısında aldığı galibiyetin sevincini yaşıyor. Sorgun Belediyespor Baş Antrenörü Bahadır Aksoy, hafta sonu mutlak galibiyet parolası ile çıktıkları Bursa Büyük Şehir Belediyespor deplasmanında istedikleri sonucu aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi. Güçlü rakipleri karşısında oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini ve sahadan istediklerini aldıklarını dile getiren Aksoy, ''Ligde son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladık. Üst üste aldığımız galibiyetler ile takım olarak hem moral bulduk, hem de tehlike bölgesinden hızla uzaklaştık.  BU AY 3 ÖNEMLİ MAÇ OYNAYACAĞIZ Kalan müsabakaları kazanarak yakaladıkları seriyi devam ettirmek istediklerini belirten Aksoy “Şimdi önümüzde peş peşe oynayacağımız Galatasaray HDI Sigorta, Ziraat Bankası ve Afyon Belediye Yüntaş müsabakaları var. Galatasaray ve Ziraat Bankası şampiyonluk mücadelesi veriyor, Afyon Belediye Yüntaş ise bulunduğu tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyor. Biz ise bu üç müsabakayı da kazanarak sezon başında koyduğumuz ilk 8 hedefine ulaşıp yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi. TAKIM BU GÜN TOPLANACAK Sorgun Belediyespor Baş Antrenörü Bahadır Aksoy, Bursa Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası oyunculara 4 gün izin verildiğini ve oyuncuların bu gün bir araya gelerek Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.
Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor Bursa Büyük Şehir Belediyespor karşısında aldığı galibiyetin sevincini yaşıyor.

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor Bursa Büyük Şehir Belediyespor karşısında aldığı galibiyetin sevincini yaşıyor.
Sorgun Belediyespor Baş Antrenörü Bahadır Aksoy, hafta sonu mutlak galibiyet parolası ile çıktıkları Bursa Büyük Şehir Belediyespor deplasmanında istedikleri sonucu aldıkları için sevinçli olduklarını söyledi. Güçlü rakipleri karşısında oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini ve sahadan istediklerini aldıklarını dile getiren Aksoy, ''Ligde son haftalarda çok iyi bir çıkış yakaladık. Üst üste aldığımız galibiyetler ile takım olarak hem moral bulduk, hem de tehlike bölgesinden hızla uzaklaştık. 
BU AY 3 ÖNEMLİ MAÇ OYNAYACAĞIZ
Kalan müsabakaları kazanarak yakaladıkları seriyi devam ettirmek istediklerini belirten Aksoy “Şimdi önümüzde peş peşe oynayacağımız Galatasaray HDI Sigorta, Ziraat Bankası ve Afyon Belediye Yüntaş müsabakaları var. Galatasaray ve Ziraat Bankası şampiyonluk mücadelesi veriyor, Afyon Belediye Yüntaş ise bulunduğu tehlike bölgesinden uzaklaşmak istiyor. Biz ise bu üç müsabakayı da kazanarak sezon başında koyduğumuz ilk 8 hedefine ulaşıp yolumuza devam etmek istiyoruz'' dedi.
TAKIM BU GÜN TOPLANACAK
Sorgun Belediyespor Baş Antrenörü Bahadır Aksoy, Bursa Büyükşehir Belediyespor maçı sonrası oyunculara 4 gün izin verildiğini ve oyuncuların bu gün bir araya gelerek Galatasaray maçı hazırlıklarına başlayacaklarını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.