SORGUN’DA 15 BİN 686 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

GÜNDEM 25.01.2022 - 11:45, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

SORGUN’DA 15 BİN 686 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Sorgun’da 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasıyla birlikte 15 bin 686 öğrenci karne aldı.
SORGUN’DA 15 BİN 686 ÖĞRENCİ KARNE ALDI Sorgun’da 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasıyla birlikte 15 bin 686 öğrenci karne aldı. Sorgun Kaymakamı Halil İbrahim Kazar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, Milli Egemenlik ilkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. Kaymakam Kazar kazasız, belasız ve sıkıntısız bir dönemi geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, Musa Öcal da "Eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle ilçemizde eğitim öğretim gören 15 bin 686 öğrenci karnelerini aldı. Öğrencilerimize hayat boyu başarılar dileriz. Karne günü dolayısıyla çocuklarımızı kırmadan, örselemeden cesaretlerini artırmak ve öz güven kazanmalarına yardımcı olmak geleceğe olumlu bakmalarını sağlayacaktır. Her türlü kıyas yapmaktan uzak durmak çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal sağlı açısından önemli olduğu unutulmamalıdır.Öğrencilerimize sömestri tatili boyunca kitap okumayı ihmal etmemelerini, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzur ve eğlenceli bir tatil sezonu geçirmelerini temenni ederiz." dedi. Tören sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal ve şube müdürleri evde eğitim gören Atatürk  ortaokulu  7 sınıf  öğrencisi  Rukiye Uslu’ ya karne ve teşekkür belgesini teslim etti. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemi alınan karnelerle sona erdi.             Bahçeşehir Koleji Sorgun Kampüsü öğrencileri de dönem sonu etkinliği düzenleyerek birinci dönemi kapattılar. Etkinlikte mini bir şiir dinletisi, solo ve koro şarkılardan olan çalışmalarla sahne alan öğrenciler yine unutulmaz bir etkinlikle öğretmenlerine ve velilerine güzel anlar yaşattılar.   Kampüs Müdürü Asım Yılmaz'ın açılış konuşmasıyla başlayan program şiir ve şarkı dinletileri ile devam etti. Akabinde okul korosu Türk sanat müziği parçaları seslendirdi. Öğrenciler aldıkları karne ile okullarına onbeş günlüğüne veda ettiler.
Sorgun’da 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasıyla birlikte 15 bin 686 öğrenci karne aldı.

SORGUN’DA 15 BİN 686 ÖĞRENCİ KARNE ALDI

Sorgun’da 2021-2022 eğitim öğretim yılının ilk yarısının tamamlanmasıyla birlikte 15 bin 686 öğrenci karne aldı.

Sorgun Kaymakamı Halil İbrahim Kazar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, Milli Egemenlik ilkokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı.

Kaymakam Kazar kazasız, belasız ve sıkıntısız bir dönemi geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, Musa Öcal da "Eğitim öğretim yılının ilk yarısının sona ermesi nedeniyle ilçemizde eğitim öğretim gören 15 bin 686 öğrenci karnelerini aldı. Öğrencilerimize hayat boyu başarılar dileriz. Karne günü dolayısıyla çocuklarımızı kırmadan, örselemeden cesaretlerini artırmak ve öz güven kazanmalarına yardımcı olmak geleceğe olumlu bakmalarını sağlayacaktır.

Her türlü kıyas yapmaktan uzak durmak çocuklarımızın fiziksel ve ruhsal sağlı açısından önemli olduğu unutulmamalıdır.Öğrencilerimize sömestri tatili boyunca kitap okumayı ihmal etmemelerini, aileleriyle birlikte sağlıklı, huzur ve eğlenceli bir tatil sezonu geçirmelerini temenni ederiz." dedi.

Tören sonrasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal ve şube müdürleri evde eğitim gören Atatürk  ortaokulu  7 sınıf  öğrencisi  Rukiye Uslu’ ya karne ve teşekkür belgesini teslim etti.

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının ilk dönemi alınan karnelerle sona erdi.

            Bahçeşehir Koleji Sorgun Kampüsü öğrencileri de dönem sonu etkinliği düzenleyerek birinci dönemi kapattılar. Etkinlikte mini bir şiir dinletisi, solo ve koro şarkılardan olan çalışmalarla sahne alan öğrenciler yine unutulmaz bir etkinlikle öğretmenlerine ve velilerine güzel anlar yaşattılar.   Kampüs Müdürü Asım Yılmaz'ın açılış konuşmasıyla başlayan program şiir ve şarkı dinletileri ile devam etti. Akabinde okul korosu Türk sanat müziği parçaları seslendirdi. Öğrenciler aldıkları karne ile okullarına onbeş günlüğüne veda ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.