SORGUN'DA KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI

GÜNDEM 11.05.2022 - 21:33, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

SORGUN'DA KURUMLAR ARASI VOLEYBOL TURNUVASI

Sorgun ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası başladı.
Sorgun ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası başladı. İlçe Müdürü Levent Tunçer,  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen turnuvaya 12 takımın katıldığını söyledi. Tunçer, turnuvanın 21 Mayıs'a kadar süreceği belirterek, "Sorgun spor salonunda başlayacak olan turnuvada günde 3 maç oynanacak. Maçların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara ödülleri, 21 Mayıs'ta düzenlenecek törende verilecek." dedi. Sorgun'da voleybolun sevilen bir spor haline geldiğini vurgulayan Tunçer, "Sorgun Belediyespor'un AXA Sigorta Efeler Ligi'ndeki 3 yıllık macerası, tüm halkımızın voleybola olan ilgisini artırdı. Bu nedenle vatandaşlarımızın bu turnuvaya ilgi göstereceğini tahmin ediyoruz." diye konuştu.
Sorgun ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası başladı.

Sorgun ilçesinde, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası başladı.

İlçe Müdürü Levent Tunçer,  19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenlenen turnuvaya 12 takımın katıldığını söyledi.

Tunçer, turnuvanın 21 Mayıs'a kadar süreceği belirterek, "Sorgun spor salonunda başlayacak olan turnuvada günde 3 maç oynanacak. Maçların tamamlanmasının ardından dereceye giren takımlara ödülleri, 21 Mayıs'ta düzenlenecek törende verilecek." dedi.

Sorgun'da voleybolun sevilen bir spor haline geldiğini vurgulayan Tunçer, "Sorgun Belediyespor'un AXA Sigorta Efeler Ligi'ndeki 3 yıllık macerası, tüm halkımızın voleybola olan ilgisini artırdı. Bu nedenle vatandaşlarımızın bu turnuvaya ilgi göstereceğini tahmin ediyoruz." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.