Sorgun Galatasaray'ı ağırlayacak

SPOR 21.01.2021 - 09:42, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sorgun Galatasaray'ı ağırlayacak

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor 24 Ocak Pazar günü evinde oynayacağı Galatasaray HDI Sigorta maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
- AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor 24 Ocak Pazar günü evinde oynayacağı Galatasaray HDI Sigorta maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.  Sorgun Belediyespor Başantrenörü Bahadır Aksoy gözetiminde Sorgun Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenman, oyuncuların ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncuların bireysel olarak gerçekleştirdikleri topla oyunlar sonrasında eşli topla oyunlar, manşet ve duruşlar, servis karşılama, atma paslaşma oyunları, parmak pas çalışmaları, geri sahadan fileye oyun kurma, pasör çalışmaları, iki üç oyuncu ile pas ve oyun kurma çalışmaları, smaç çalışmaları, servis atma ve karşılama çalışmalarıyla devam etti. Antrenman sonunda gazetemiz muhabirine bir açıklama yapan Başantrenör Bahadır Aksoy  ligin son 3 haftalık bölümünde üst üste aldıkları galibiyet ile iyi bir seri yakaladıklarını ve bu seriyi sürdürmek istediklerini söyledi.  Galatasaray HDI Sigorta'nın çok güçlü bir kadrosu olduğunu ve şampiyonluk mücadelesi verdiğini ifade eden Aksoy ''Galatasaray ile oynayacağımız maça günde iki antrenmanla hazırlanıyoruz. Oyuncularımızın morali yerinde, form durumları iyi.  Kendi sahamızda oynayacağımız bu önemli müsabakadan da galibiyet ile ayrılacağımıza inancımız tam. Ligde iyi bir çıkış yakaladık. Pazar günü Galatasaray ile oynayacağımız müsabakada oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Biz sezon başında kendimize bir hedef koymuştuk. Bu hedef te Avrupa'ya gitmekti. Şuanda son haftalarda yakaladığımız çıkış ile bu hedefimize biraz daha yaklaştık. Hedefimiz önce ligde ilk 8'e girip Play-Off'lara kalmak, orada alacağımız galibiyetlerle  Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Bize inananların, güvenenlerin bu inançlarını, güvenlerini boşa çıkarmayacağız'' dedi. HABER MERKEZİ
AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor 24 Ocak Pazar günü evinde oynayacağı Galatasaray HDI Sigorta maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

- AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor 24 Ocak Pazar günü evinde oynayacağı Galatasaray HDI Sigorta maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü. 
Sorgun Belediyespor Başantrenörü Bahadır Aksoy gözetiminde Sorgun Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenman, oyuncuların ısınma hareketleriyle başladı.
Oyuncuların bireysel olarak gerçekleştirdikleri topla oyunlar sonrasında eşli topla oyunlar, manşet ve duruşlar, servis karşılama, atma paslaşma oyunları, parmak pas çalışmaları, geri sahadan fileye oyun kurma, pasör çalışmaları, iki üç oyuncu ile pas ve oyun kurma çalışmaları, smaç çalışmaları, servis atma ve karşılama çalışmalarıyla devam etti.
Antrenman sonunda gazetemiz muhabirine bir açıklama yapan Başantrenör Bahadır Aksoy  ligin son 3 haftalık bölümünde üst üste aldıkları galibiyet ile iyi bir seri yakaladıklarını ve bu seriyi sürdürmek istediklerini söyledi. 
Galatasaray HDI Sigorta'nın çok güçlü bir kadrosu olduğunu ve şampiyonluk mücadelesi verdiğini ifade eden Aksoy ''Galatasaray ile oynayacağımız maça günde iki antrenmanla hazırlanıyoruz. Oyuncularımızın morali yerinde, form durumları iyi.  Kendi sahamızda oynayacağımız bu önemli müsabakadan da galibiyet ile ayrılacağımıza inancımız tam. Ligde iyi bir çıkış yakaladık. Pazar günü Galatasaray ile oynayacağımız müsabakada oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yapacaklardır. Biz sezon başında kendimize bir hedef koymuştuk. Bu hedef te Avrupa'ya gitmekti. Şuanda son haftalarda yakaladığımız çıkış ile bu hedefimize biraz daha yaklaştık. Hedefimiz önce ligde ilk 8'e girip Play-Off'lara kalmak, orada alacağımız galibiyetlerle  Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Bunu başaracak güce sahibiz. Bize inananların, güvenenlerin bu inançlarını, güvenlerini boşa çıkarmayacağız'' dedi. HABER MERKEZİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.