SORGUN KIZILAYDA RAMAZAN SEFERBERLİĞİ

GÜNDEM 12.04.2022 - 09:25, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

SORGUN KIZILAYDA RAMAZAN SEFERBERLİĞİ

Türk Kızılayı Sorgun Şubesi içerisinde bulunduğumuz ramazan ayında yardımlarına devam ediyor.
Türk Kızılayı Sorgun Şubesi içerisinde bulunduğumuz ramazan ayında yardımlarına devam ediyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan Sorgun Şube Başkanı Mevlüt Değerli, "Türk Kızılayı olarak Sorgun'da çalmadık kapı, ulaşmadık ihtiyaç sahibi bırakmama gayretindeyiz. Ramazan ayının bereketi hayırseverlerimizin desteğiyle yardımlarımızı sürdürüyoruz." dedi. Değerli, Sorgun'da geleneksel hale getirdikleri ekmek dağıtımını hergün Şakir Efendi Meydanı’nda ki ofiste gerçekleştirdiklerini belirterek, "Sorgunlu esnaflarımızın büyük desteğiyle günde bin 500 ekmek dağıtımı yapıyoruz.Ekmek dağıtımında esnaflarımızın bize verdikleri destek çok büyük. Sizin aracılığınızla hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi. AYrıca yurtdışından hayırsever derneklerin kendilerine ulaştırdıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyleyen Değerli, "Son olarak yurtdışından Elele Bielefeld Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Bayern Yozgatlı Dernekler Birliği'nin bize ulaştırdıkları yardımlar için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. Gıda kolisi, giysi yardımı, nakdim yardımlarla ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını dile getiren Değerli, "Bu ay içerisinde bin 400 gıda kolisi hazırladık. Bunun yanında kavurma, kıyma, meyve, soğan gibi yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin sofrasında Türk Kızılayı olarak bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Dörtyüz kişiye nakdi yardım yapacağız. Öğrencilerimizi her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da unutmayıp yüz öğrencimize nakdi yardım ulaştıracağız. Yılın belirli dönemlerinde yaptığımız giysi yardımlarına yine şubemizin ana binasında dağıtmaya devam edeceğiz."dedi.(Bekir Özbek)
Türk Kızılayı Sorgun Şubesi içerisinde bulunduğumuz ramazan ayında yardımlarına devam ediyor.

Türk Kızılayı Sorgun Şubesi içerisinde bulunduğumuz ramazan ayında yardımlarına devam ediyor.

Gazetemize açıklamalarda bulunan Sorgun Şube Başkanı Mevlüt Değerli, "Türk Kızılayı olarak Sorgun'da çalmadık kapı, ulaşmadık ihtiyaç sahibi bırakmama gayretindeyiz. Ramazan ayının bereketi hayırseverlerimizin desteğiyle yardımlarımızı sürdürüyoruz." dedi. Değerli, Sorgun'da geleneksel hale getirdikleri ekmek dağıtımını hergün Şakir Efendi Meydanı’nda ki ofiste gerçekleştirdiklerini belirterek, "Sorgunlu esnaflarımızın büyük desteğiyle günde bin 500 ekmek dağıtımı yapıyoruz.Ekmek dağıtımında esnaflarımızın bize verdikleri destek çok büyük. Sizin aracılığınızla hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi. AYrıca yurtdışından hayırsever derneklerin kendilerine ulaştırdıkları yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıklarını söyleyen Değerli, "Son olarak yurtdışından Elele Bielefeld Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Bayern Yozgatlı Dernekler Birliği'nin bize ulaştırdıkları yardımlar için ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum." dedi. Gıda kolisi, giysi yardımı, nakdim yardımlarla ihtiyaç sahiplerine ulaştıklarını dile getiren Değerli, "Bu ay içerisinde bin 400 gıda kolisi hazırladık. Bunun yanında kavurma, kıyma, meyve, soğan gibi yardımlarla ihtiyaç sahiplerinin sofrasında Türk Kızılayı olarak bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. Dörtyüz kişiye nakdi yardım yapacağız. Öğrencilerimizi her ramazanda olduğu gibi bu ramazanda da unutmayıp yüz öğrencimize nakdi yardım ulaştıracağız. Yılın belirli dönemlerinde yaptığımız giysi yardımlarına yine şubemizin ana binasında dağıtmaya devam edeceğiz."dedi.(Bekir Özbek)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.