SORGUN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL İLANI

RESMİ İLAN 07.12.2021 - 08:20, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

SORGUN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL İLANI

SORGUN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ OLAĞAN  GENEL KURUL İLANI Derneğimizin olağan genel kurul toplantısı aşağıda yazılı olan gündemle 21.12.2021 günü saat: 10.00'da Yeşilöz Mah. 2100. Cad.No: 24 Sorgun / Yozgat adresimizde dernek merkezinde yapılmasını çoğunluk sağlanmadığı takdirde 28.12.2021 tarihinde nisapsız olarak aynı yer ve saatte nisapsız olarak aşağıdaki gündemle yapılacaktır. Üyelerimize duyurulur.  GÜNDEM 1- Açılış ve Yoklama 2- Genel Kurul Divan Başkanlığının Seçilmesi 3- Yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve yönetim kurulunun ibrası 4- Yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi 5- Yeni seçilecek yönetim kuruluna, menkul ve gayrimenkul alınması satması, kiralaması, ve kiraya vermesi tahsis etmesi veya alması hibe alması ve vermesi alternatif ve uzlaşma çözüm yollarına müracaat etme yetkisinin verilmesi. 6- Tüzük değişikliği yapılmasının görüşülmesi 7- Dilek ve Temenniler. 8- Kapanış
SORGUN KURS VE OKUL TALEBELERİNE YARDIM DERNEĞİ OLAĞAN 
GENEL KURUL İLANI
Derneğimizin olağan genel kurul toplantısı aşağıda yazılı olan gündemle 21.12.2021 günü saat: 10.00'da Yeşilöz Mah. 2100. Cad.No: 24 Sorgun / Yozgat adresimizde dernek merkezinde yapılmasını çoğunluk sağlanmadığı takdirde 28.12.2021 tarihinde nisapsız olarak aynı yer ve saatte nisapsız olarak aşağıdaki gündemle yapılacaktır. Üyelerimize duyurulur. 
GÜNDEM
1- Açılış ve Yoklama
2- Genel Kurul Divan Başkanlığının Seçilmesi
3- Yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve yönetim kurulunun ibrası
4- Yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi
5- Yeni seçilecek yönetim kuruluna, menkul ve gayrimenkul alınması satması, kiralaması, ve kiraya vermesi tahsis etmesi veya alması hibe alması ve vermesi alternatif ve uzlaşma çözüm yollarına müracaat etme yetkisinin verilmesi.
6- Tüzük değişikliği yapılmasının görüşülmesi
7- Dilek ve Temenniler.
8- Kapanış
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.