SORGUN ŞOFÖRLER VE NAKLİYECİLER ESNAF ODASI BAŞKANLIĞININ GENEL KURUL İLANI

RESMİ İLAN 02.12.2021 - 11:54, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

SORGUN ŞOFÖRLER VE NAKLİYECİLER ESNAF ODASI BAŞKANLIĞININ GENEL KURUL İLANI

5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek kuruluşları Kanunu’nun 43.Maddesi göre belirlenen gündem ile Sorgun Şoförler Nakliyeciler Esnaf Odamızın 2018.2019.2020.2021 hesap yıllarına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 02.01.2022 tarihinde Pazar günü saat:10:00 da Bahçelievler Mahallesi Hürriyet meydanı No:1 Sorgun Belediye Başkanlığı binası kültür salonunu adresinde;çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantının 09.01.2022  Pazar günü saat 10:00 da  aynı  adres de  yapılmasına oy birliği ile karar verildi. Yazımızın gazete ilanın yapılmasını ; Saygılarımızla Bilgilerinize Rica ederiz.      GÜNDEM     :  a ) Açılış. b ) Başkanlık divanın teşekkülü c ) Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması d ) Başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisi verilmesi. e ) Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi. f ) Denetim Kurulu raporunun okunması ve müzakeresi . g ) Bilanço gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi. h ) Bilanço,gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi ı )  Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun ayrı ayrı ibrası. j ) Yeni döneme çalışma programı ile bu programda içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs proğramları ve  tahmini bütçenin görüşülmesi kabulü veya reddi.     k ) Aylık ücretlerin,huzur haklarının,yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi. l )Bağlı olduğu Birliğin muvafakati alınmak şartı ile Kuruluş amacını gerçekleştirme yönelik gayrimenkul ve her türlü taşıt alım ve satımına,gayrimenkul karşılığında ödünç para alınmasına karar vermek. Bu konudaki işlemleri yürütmek üzere yönetim kuruluna yetki verilmesi.    m ) Dilek ve temenniler. n ) Seçimler. o )  Kapanış. 

5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek kuruluşları Kanunu’nun 43.Maddesi göre belirlenen gündem ile Sorgun Şoförler Nakliyeciler Esnaf Odamızın 2018.2019.2020.2021 hesap yıllarına ait Olağan Genel Kurul toplantısının 02.01.2022 tarihinde Pazar günü saat:10:00 da Bahçelievler Mahallesi Hürriyet meydanı No:1 Sorgun Belediye Başkanlığı binası kültür salonunu adresinde;çoğunluk sağlanamadığı takdirde toplantının 09.01.2022  Pazar günü saat 10:00 da  aynı  adres de  yapılmasına oy birliği ile karar verildi. Yazımızın gazete ilanın yapılmasını ;
Saygılarımızla Bilgilerinize Rica ederiz.   
  GÜNDEM     : 
a ) Açılış.
b ) Başkanlık divanın teşekkülü
c ) Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması
d ) Başkanlık divanına tutanakları imzalama yetkisi verilmesi.
e ) Yönetim Kurulu faaliyet raporunun okunması ve müzakeresi.
f ) Denetim Kurulu raporunun okunması ve müzakeresi .
g ) Bilanço gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi.
h ) Bilanço,gelir ve gider hesaplarının okunması ve müzakeresi
ı )  Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulunun ayrı ayrı ibrası.
j ) Yeni döneme çalışma programı ile bu programda içinde yer alacak olan eğitim, teorik ve pratik kurs proğramları ve  tahmini bütçenin görüşülmesi kabulü veya reddi.    
k ) Aylık ücretlerin,huzur haklarının,yolluk ve konaklama ücretlerinin tespit edilmesi.
l )Bağlı olduğu Birliğin muvafakati alınmak şartı ile Kuruluş amacını gerçekleştirme yönelik gayrimenkul ve her türlü taşıt alım ve satımına,gayrimenkul karşılığında ödünç para alınmasına karar vermek. Bu konudaki işlemleri yürütmek üzere yönetim kuruluna yetki verilmesi.   
m ) Dilek ve temenniler.
n ) Seçimler.
o )  Kapanış. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.