Sorgun stadındaki olumsuzluk giderildi

SPOR 14.01.2021 - 13:02, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sorgun stadındaki olumsuzluk giderildi

MİSLİ.COM Üçüncü Ligi İkinci Grup'ta mücadele eden Yozgatspor'dan ligin ikinci yarısında müsabakalarını oynayacağı stat ve kendilerine destek verenler ile ilgili açıklama geldi.
MİSLİ.COM Üçüncü Ligi İkinci Grup'ta mücadele eden Yozgatspor'dan ligin ikinci yarısında müsabakalarını oynayacağı stat ve kendilerine destek verenler ile ilgili açıklama geldi. Yozgatspor'un sosyal medya hesabından açıklama ve teşekkür başlığı ile yapılan açıklamada, ''TFF'nin ikinci devre maçlarımızın oynanacağı Sorgun İlce Stadı ile ilgili olumsuz yaklaşımı giderilmiştir. Yarın için TFF görevlendirilen denetçi statta gerekli incelemeleri yapacak ve maçlarımızın Sorgun' da oynanması için gerekli tedbirler aciliyetle alınacaktır. Sorunun çözümüne katkılarından dolayı Yozgat Milletvekilimiz sayın Bekir Bozdağ, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Profosyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık'a teşekkür ediyoruz. İnşallah ikinci yarı maçlarımız Sorgun İlçe Stadı'nda oynanacaktır'' denildi. Öte yandan Sorgun ilçe stadında TFF yetkilileri tarafından yapılan denetleme ve  incelemelerde maçların Sorgun İlçe Stadı'nda oynanmasının uygun bulunduğu bildirildi.   İLK İNCELEMEDE OLUMSUZ RAPOR VERİLMİŞTİ Yozgatspor'un ikinci yarı maçlarının Sorgun İlçe Stadı'nda oynanması için yetkililer tarafından incelenme yapılmış ve olumsuz rapor verilmişti. Yozgatspor sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, ''Bilindiği mevcut stadımızın yıkımına başlanmıştır. Bu sebeple Yozgatspor Kulübü olarak TFF'ye ikinci yarı maçlarımızı ilimizde yeterli tek stat olan Sorgun İlçe Stadı'nda oynamak istediğimizi belirten bir başvuru yapmıştık. Ancak bugün TFF keyfi bir şekilde buna izin vermemekte ve başka bir stat bulunmasını istemektedir.  Stat konusunu da kendi sorunları olarak değil bizim sorunumuz olarak görmektedirler. Bu keyfiliğe boyun eğmeyeceğiz. Yozgatspor olarak tüm ilgilileri bu keyfiliğe karşı durmaya davet ediyoruz.  TFF bunu kabul etmek ya da bize Yozgat ili dahilinde bir stat göstermek zorundadır. Saygıyla duyurulur'' denilmişti.
MİSLİ.COM Üçüncü Ligi İkinci Grup'ta mücadele eden Yozgatspor'dan ligin ikinci yarısında müsabakalarını oynayacağı stat ve kendilerine destek verenler ile ilgili açıklama geldi.

MİSLİ.COM Üçüncü Ligi İkinci Grup'ta mücadele eden Yozgatspor'dan ligin ikinci yarısında müsabakalarını oynayacağı stat ve kendilerine destek verenler ile ilgili açıklama geldi.
Yozgatspor'un sosyal medya hesabından açıklama ve teşekkür başlığı ile yapılan açıklamada, ''TFF'nin ikinci devre maçlarımızın oynanacağı Sorgun İlce Stadı ile ilgili olumsuz yaklaşımı giderilmiştir. Yarın için TFF görevlendirilen denetçi statta gerekli incelemeleri yapacak ve maçlarımızın Sorgun' da oynanması için gerekli tedbirler aciliyetle alınacaktır. Sorunun çözümüne katkılarından dolayı Yozgat Milletvekilimiz sayın Bekir Bozdağ, TFF Başkanı Nihat Özdemir ve TFF Profosyonel Kurul Genel Direktörü Tuncay Yanık'a teşekkür ediyoruz. İnşallah ikinci yarı maçlarımız Sorgun İlçe Stadı'nda oynanacaktır'' denildi. Öte yandan Sorgun ilçe stadında TFF yetkilileri tarafından yapılan denetleme ve  incelemelerde maçların Sorgun İlçe Stadı'nda oynanmasının uygun bulunduğu bildirildi. 
 İLK İNCELEMEDE OLUMSUZ RAPOR VERİLMİŞTİ
Yozgatspor'un ikinci yarı maçlarının Sorgun İlçe Stadı'nda oynanması için yetkililer tarafından incelenme yapılmış ve olumsuz rapor verilmişti.
Yozgatspor sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, ''Bilindiği mevcut stadımızın yıkımına başlanmıştır. Bu sebeple Yozgatspor Kulübü olarak TFF'ye ikinci yarı maçlarımızı ilimizde yeterli tek stat olan Sorgun İlçe Stadı'nda oynamak istediğimizi belirten bir başvuru yapmıştık. Ancak bugün TFF keyfi bir şekilde buna izin vermemekte ve başka bir stat bulunmasını istemektedir.  Stat konusunu da kendi sorunları olarak değil bizim sorunumuz olarak görmektedirler. Bu keyfiliğe boyun eğmeyeceğiz. Yozgatspor olarak tüm ilgilileri bu keyfiliğe karşı durmaya davet ediyoruz.  TFF bunu kabul etmek ya da bize Yozgat ili dahilinde bir stat göstermek zorundadır. Saygıyla duyurulur'' denilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.