Sorgun'un kadirşinas insanı

GÜNDEM 24.11.2021 - 17:52, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Sorgun'un kadirşinas insanı

Sorgun ilçesinde gösterdiği nezaket ve vefa örneği davranış ve hareketleri ile dikkat çeken İsmet Çetin bu tutum ve davranışıyla halkın takdirini topluyor.
Sorgun'un kadirşinas insanı                 Sorgun ilçesinde gösterdiği nezaket ve vefa örneği davranış ve hareketleri ile dikkat çeken İsmet Çetin bu tutum ve davranışıyla halkın takdirini topluyor.                 Mevkii, makam ve paraya önem vermeyen, kibir ve benlik duygusundan uzak kişiliği ile tanınan İsmet Çetin, nezaket ve saygılı davranışlarıyla genç kuşaklara  örnek teşkil etmektedir.                 İlçemiz kadastro teknisyenliğinden emekli olduktan sonra; özel ziyaretleri, siyaset üslubu, başarılı amir ve memurları kendi parasıyla yaptırdığı özel hediye ve plaketlerle ziyaret edip, tebrik, takdir ve onore etmesiyle tanınan Çetin bunun özel sebeplerini gazetemize  şöyle anlattı:                 "Ben her şeyden önce dostluğa ve kardeşliğe önem veren, vatan, millet, bayrak sevdalısı, tüm mukaddesatımızı  her şeyin üstünde tutan  bir düşüncenin ve kimliğin sahibi bir kişiyim. Emekli olmam hasebiyle  boş vakitlerimde sosyal medya ile yakından ilgilenmekteyim.Tv kanalının birinde önceki Trabzon il emniyet müdürümüz medar-ı iftiharımız   Sayın Metin Alper Bey'in Trabzon Polis Okulu öğrencilerine hitaben  tüyler ürpertici  konuşmasını izledim. Konuşmasından çok etkilendim. Bunun akabinde randevu talep ederek kendisini makamında ziyaret ettim. Başarılı  çalışmalarından dolayı tebrik ve onure ederek plaket takdim ettim. Ayrıca ailece ilçemize davet ederek  ağırla-maktan  onur duyaca-ğımı  arzettim. Bu sayede  kendisiyle bir gönül bağı  kurmuş oldum. Bu ve bunun gibi ziyaretlerde ikili ilişkilerde bulunmak, dost edinmek, makam-larında plaket takdim etmek, şahsımı ve karşı tarafı memnun ettiğini görmek mutluluk vermektedir. Biz fani dünyanın padişahı değiliz.Biz yırtılmış gönül hırkalarını dikeriz. Biz dostlarla ağlar , dostlarla güleriz. Sözlerimi noktalarken kendimi ifade etme fırsatı veren ilçemizin sesi Sorgun Medya Gazetesi ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.” (Alparslan Gazi Doğan)
Sorgun ilçesinde gösterdiği nezaket ve vefa örneği davranış ve hareketleri ile dikkat çeken İsmet Çetin bu tutum ve davranışıyla halkın takdirini topluyor.

Sorgun'un kadirşinas insanı

                Sorgun ilçesinde gösterdiği nezaket ve vefa örneği davranış ve hareketleri ile dikkat çeken İsmet Çetin bu tutum ve davranışıyla halkın takdirini topluyor.

                Mevkii, makam ve paraya önem vermeyen, kibir ve benlik duygusundan uzak kişiliği ile tanınan İsmet Çetin, nezaket ve saygılı davranışlarıyla genç kuşaklara  örnek teşkil etmektedir.

                İlçemiz kadastro teknisyenliğinden emekli olduktan sonra; özel ziyaretleri, siyaset üslubu, başarılı amir ve memurları kendi parasıyla yaptırdığı özel hediye ve plaketlerle ziyaret edip, tebrik, takdir ve onore etmesiyle tanınan Çetin bunun özel sebeplerini gazetemize  şöyle anlattı:

                "Ben her şeyden önce dostluğa ve kardeşliğe önem veren, vatan, millet, bayrak sevdalısı, tüm mukaddesatımızı  her şeyin üstünde tutan  bir düşüncenin ve kimliğin sahibi bir kişiyim. Emekli olmam hasebiyle  boş vakitlerimde sosyal medya ile yakından ilgilenmekteyim.Tv kanalının birinde önceki Trabzon il emniyet müdürümüz medar-ı iftiharımız   Sayın Metin Alper Bey'in Trabzon Polis Okulu öğrencilerine hitaben  tüyler ürpertici  konuşmasını izledim. Konuşmasından çok etkilendim. Bunun akabinde randevu talep ederek kendisini makamında ziyaret ettim. Başarılı  çalışmalarından dolayı tebrik ve onure ederek plaket takdim ettim. Ayrıca ailece ilçemize davet ederek  ağırla-maktan  onur duyaca-ğımı  arzettim. Bu sayede  kendisiyle bir gönül bağı  kurmuş oldum. Bu ve bunun gibi ziyaretlerde ikili ilişkilerde bulunmak, dost edinmek, makam-larında plaket takdim etmek, şahsımı ve karşı tarafı memnun ettiğini görmek mutluluk vermektedir. Biz fani dünyanın padişahı değiliz.Biz yırtılmış gönül hırkalarını dikeriz. Biz dostlarla ağlar , dostlarla güleriz. Sözlerimi noktalarken kendimi ifade etme fırsatı veren ilçemizin sesi Sorgun Medya Gazetesi ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum.”

(Alparslan Gazi Doğan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.