TEK TEK İLGİLENİYOR

GÜNDEM 12.04.2022 - 09:23, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

TEK TEK İLGİLENİYOR

Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, Ramazan ayında Saraykent’te Kaymakamlığı koordinesinde dağıtılacak olan gıda kolisi adedinin 500’e ulaştığını söyledi.
Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, Ramazan ayında Saraykent’te Kaymakamlığı koordinesinde dağıtılacak olan gıda kolisi adedinin 500’e ulaştığını söyledi.  Kaymakam Ali Açıkgöz, sosyal destekler kapsamında Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşların sıkıntılarıyla tek tek ilgilenildiğini kaydetti. Tek bir kişinin dahi sıkıntıya düşmesinin mesuliyetinin kabul edilemez olduğunu ifade eden Kaymakam Açıkgöz, “İlçemizde eğer ki bir vatandaşım, bolluk bereket ayı olan bu ayda sıkıntıya düşerse bunun mesuliyetini biz taşıyamayız. O yüzden kolluk personelimiz, muhtarlarımız, din görevlilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm kamu görevi yapan personelimize daima şunu hatırlatıyoruz. Bir yerde sıkıntı çeken bir vatandaşımızı gördüğünüz anda bizi haberdar edin diyoruz. Biz sahada alan taramalarımızı sürekli yapıyoruz. Fakat olur ya tespit edemediğimiz bir vatandaşımız olur. Buna izin vermemek adına böyle bir yöntem belirledik. Vatandaşımızın hele ki bu ayda ihtiyaç arz eder bir hale düşmesini asla kabul edemeyiz. Bu kapsamda, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifimizden en büyük boy gıda kolilerinden temin ettik. Gelen bu bir tır gıda kolisini, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Tek bir kriterimiz var. Kişinin gerçekten ihtiyaç sahibi olması. Gayemiz, gıda kolilerimizi doğru yere, doğru zamanda ulaştırmak” şeklinde konuştu.(Haber Merkezi)  
Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, Ramazan ayında Saraykent’te Kaymakamlığı koordinesinde dağıtılacak olan gıda kolisi adedinin 500’e ulaştığını söyledi.

Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, Ramazan ayında Saraykent’te Kaymakamlığı koordinesinde dağıtılacak olan gıda kolisi adedinin 500’e ulaştığını söyledi.
 Kaymakam Ali Açıkgöz, sosyal destekler kapsamında Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşların sıkıntılarıyla tek tek ilgilenildiğini kaydetti.
Tek bir kişinin dahi sıkıntıya düşmesinin mesuliyetinin kabul edilemez olduğunu ifade eden Kaymakam Açıkgöz, “İlçemizde eğer ki bir vatandaşım, bolluk bereket ayı olan bu ayda sıkıntıya düşerse bunun mesuliyetini biz taşıyamayız. O yüzden kolluk personelimiz, muhtarlarımız, din görevlilerimiz, öğretmenlerimiz ve tüm kamu görevi yapan personelimize daima şunu hatırlatıyoruz. Bir yerde sıkıntı çeken bir vatandaşımızı gördüğünüz anda bizi haberdar edin diyoruz. Biz sahada alan taramalarımızı sürekli yapıyoruz. Fakat olur ya tespit edemediğimiz bir vatandaşımız olur. Buna izin vermemek adına böyle bir yöntem belirledik. Vatandaşımızın hele ki bu ayda ihtiyaç arz eder bir hale düşmesini asla kabul edemeyiz. Bu kapsamda, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifimizden en büyük boy gıda kolilerinden temin ettik. Gelen bu bir tır gıda kolisini, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. Tek bir kriterimiz var. Kişinin gerçekten ihtiyaç sahibi olması. Gayemiz, gıda kolilerimizi doğru yere, doğru zamanda ulaştırmak” şeklinde konuştu.(Haber Merkezi)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.