Yenimahalle Muhtarlığı'ndan dar gelirli Ailelere yardım

EKONOMİ 21.01.2021 - 09:18, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yenimahalle Muhtarlığı'ndan dar gelirli Ailelere yardım

Sorgun Yenimahalle Muhtarlığı 20 dar gelirli aileye kışlık giysi yardımında bulundu.
Sorgun Yenimahalle Muhtarlığı 20 dar gelirli aileye kışlık giysi yardımında bulundu. Yenimahalle Muhtarı Süleyman Taşkan, göreve gel-diği günden bu ya-na hayırsever vatan-daşların destekleri ile bu tür yardımları gerçekleştirdiğini ve bundan sonrada yapacağını belirtti. Havıyrsever vatandaşlardan sağ-lanan 30 bin liralık maddi destekle Ye-nimahalle ve çevresindeki mahalleler-den 20 dar gelirli aileye yardımda bu-lunduklarını ifade eden Taşkan “Her yıl Ramazan ayında yaptığımız bu yardım-ları bu yıl kış mevsiminde de yapmaya karar verdik. Hayırsever vatandaşları-mızın sağladığı 30 bin liralık maddi destek ve muhtarlığımız olanakları doğrultusunda kendi mahallemiz ve komşu mahallelerimizde de tespit ettiğimiz 20 yoksul aileye kışlık giyim ve kışlık ayakkabı yardımında bulunduk.  Pandemiye rağmen 13 öğrencimize verilen burslarımız da devam ediyor. Ayrıca bu ailelere yapılan gıda yardımları da devam etmektedir. Tedavi olması gereken 6 hastamızın Ankara ve Kayseri'de tedavi masraflarını karşıladık. Muhtarlığımıza yardımda bulunan tüm dostlarımıza, vatandaşlarımıza  katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 
Sorgun Yenimahalle Muhtarlığı 20 dar gelirli aileye kışlık giysi yardımında bulundu.

Sorgun Yenimahalle Muhtarlığı 20 dar gelirli aileye kışlık giysi yardımında bulundu.
Yenimahalle Muhtarı Süleyman Taşkan, göreve gel-diği günden bu ya-na hayırsever vatan-daşların destekleri ile bu tür yardımları gerçekleştirdiğini ve bundan sonrada yapacağını belirtti.
Havıyrsever vatandaşlardan sağ-lanan 30 bin liralık maddi destekle Ye-nimahalle ve çevresindeki mahalleler-den 20 dar gelirli aileye yardımda bu-lunduklarını ifade eden Taşkan “Her yıl Ramazan ayında yaptığımız bu yardım-ları bu yıl kış mevsiminde de yapmaya karar verdik. Hayırsever vatandaşları-mızın sağladığı 30 bin liralık maddi destek ve muhtarlığımız olanakları doğrultusunda kendi mahallemiz ve komşu mahallelerimizde de tespit ettiğimiz 20 yoksul aileye kışlık giyim ve kışlık ayakkabı yardımında bulunduk.  Pandemiye rağmen 13 öğrencimize verilen burslarımız da devam ediyor. Ayrıca bu ailelere yapılan gıda yardımları da devam etmektedir. Tedavi olması gereken 6 hastamızın Ankara ve Kayseri'de tedavi masraflarını karşıladık. Muhtarlığımıza yardımda bulunan tüm dostlarımıza, vatandaşlarımıza  katkılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.