Yerköy Belediyesi’nden bayram hazırlığı

GÜNDEM 27.04.2022 - 17:42, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yerköy Belediyesi’nden bayram hazırlığı

Belediye ekipleri, bayram öncesi cadde ve sokaklar yıkadıYerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Raman bayramı öncesi ilçe merkezinde bulunan cadde ve sokakların itfaiye ekipleri tarafından yıkandığını söyledi.
Belediye ekipleri, bayram öncesi cadde ve sokaklar yıkadıYerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Raman bayramı öncesi ilçe merkezinde bulunan cadde ve sokakların itfaiye ekipleri tarafından yıkandığını söyledi.Cadde ve sokakların yıkama işlemlerinin yıl içinde belli aralıklarla devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz, yıkamaların gece saatlerinde yapıldığını belirtti.Ramazan bayramı öncesi İlçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattıklarını belirten Ferhat Yılmaz, “Kış ayında kirlenen ana cadde ve sokaklarımızı ekiplerimiz mesai gözetmeksizin gece gündüz var gücümüzle temizlemektedirler. Ekiplerimiz Ramazan Bayramı nedeniyle cadde sokakları tazikli suyla yıkamaktadırlar.  Temizlik çalışmalarımız yılın 365 günü devam edecektir. Cadde ve sokaklarımızın yıkama işlemleri ara ara ekiplerimiz tarafından yapılacaktır.” dedi. (Haber Merkezi)
Belediye ekipleri, bayram öncesi cadde ve sokaklar yıkadıYerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Raman bayramı öncesi ilçe merkezinde bulunan cadde ve sokakların itfaiye ekipleri tarafından yıkandığını söyledi.

Belediye ekipleri, bayram öncesi cadde ve sokaklar yıkadıYerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Raman bayramı öncesi ilçe merkezinde bulunan cadde ve sokakların itfaiye ekipleri tarafından yıkandığını söyledi.Cadde ve sokakların yıkama işlemlerinin yıl içinde belli aralıklarla devam edeceğini belirten Başkan Yılmaz, yıkamaların gece saatlerinde yapıldığını belirtti.Ramazan bayramı öncesi İlçe genelinde kapsamlı bir temizlik çalışması başlattıklarını belirten Ferhat Yılmaz, “Kış ayında kirlenen ana cadde ve sokaklarımızı ekiplerimiz mesai gözetmeksizin gece gündüz var gücümüzle temizlemektedirler. Ekiplerimiz Ramazan Bayramı nedeniyle cadde sokakları tazikli suyla yıkamaktadırlar. 
Temizlik çalışmalarımız yılın 365 günü devam edecektir. Cadde ve sokaklarımızın yıkama işlemleri ara ara ekiplerimiz tarafından yapılacaktır.” dedi.
(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.