Yol onarım çalışmaları devam ediyor

GÜNDEM 21.04.2022 - 09:42, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yol onarım çalışmaları devam ediyor

Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde, belediye tarafın yol oranım çalışmaları devam ediyor.
         Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde, belediye tarafın yol oranım çalışmaları devam ediyor.          İlçenin birçok noktasında eş zamanla olarak yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Havaların ısınması ile çalışmalarına hız kazandıran Belediye, Yeni Mahalle de yol onarım çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Nezih Yalçın, yaz başına kadar yol onarım çalışmalarının biteceğini söyledi.  İlçenin çevre düzenlemesi ile daha iyi bir görünüm kazanacağını ifade eden Yalçın, “Havaların ısınması ile yol onarım çalışmalarımıza hız kazandırdık.           İlçemizde eş zamanlı olarak farklı noktalarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kışın karın altında kalan ve yapmış olduğumuz tuzlama çalışmaları neticesinde oluşan yollarımızda oluşan deformeleri gidermek için çalışmalara başladık” dedi. (Haber Merkezi)
Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde, belediye tarafın yol oranım çalışmaları devam ediyor.

         Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesinde, belediye tarafın yol oranım çalışmaları devam ediyor.
         İlçenin birçok noktasında eş zamanla olarak yürütülen çalışmalar aralıksız devam ediyor. Havaların ısınması ile çalışmalarına hız kazandıran Belediye, Yeni Mahalle de yol onarım çalışmalarına devam ediyor. Çalışmaların aralıksız sürdürüldüğünü belirten Belediye Başkanı Nezih Yalçın, yaz başına kadar yol onarım çalışmalarının biteceğini söyledi. 
İlçenin çevre düzenlemesi ile daha iyi bir görünüm kazanacağını ifade eden Yalçın, “Havaların ısınması ile yol onarım çalışmalarımıza hız kazandırdık. 
         İlçemizde eş zamanlı olarak farklı noktalarda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kışın karın altında kalan ve yapmış olduğumuz tuzlama çalışmaları neticesinde oluşan yollarımızda oluşan deformeleri gidermek için çalışmalara başladık” dedi. (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.