Yolda olanlara iftarlık

GÜNDEM 19.04.2022 - 09:21, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yolda olanlara iftarlık

AK Parti Sorgun İlçe Gençlik Kolları, iftar saatinde evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları iftarlıkları ikram etti.
                 AK Parti Sorgun İlçe Gençlik Kolları,  iftar saatinde evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları iftarlıkları ikram etti. AK Parti Sorgun İlçe Başkanlığı, Gençlik Kolları koordinasyonuyla iftara yetişemeyen, yolda ve trafikte kalan vatandaşlara iftar paketi  ikram etti. İftar saatinde kendilerine iftarlık dağıtmasından oldukça memnun olan sürücülerde AK Partili gençlere teşekkür etti.                 Konuyla ilgili olarak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes Telli; “İftara yetişemeyen ve otomobilleri ile seyir halinde olan halkımıza hazırlamış olduğumuz iftar ikramlıklarını sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu kapsamda teşkilatımız ile birlikte iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk. Sokaklarda, trafik ışıklarında, ilçemizin her noktasında AK Gençlik’in izi var” dedi. (Alparslan Gazi Doğan)
AK Parti Sorgun İlçe Gençlik Kolları, iftar saatinde evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları iftarlıkları ikram etti.

                 AK Parti Sorgun İlçe Gençlik Kolları,  iftar saatinde evine yetişemeyen vatandaşlara hazırladıkları iftarlıkları ikram etti.
AK Parti Sorgun İlçe Başkanlığı, Gençlik Kolları koordinasyonuyla iftara yetişemeyen, yolda ve trafikte kalan vatandaşlara iftar paketi  ikram etti. İftar saatinde kendilerine iftarlık dağıtmasından oldukça memnun olan sürücülerde AK Partili gençlere teşekkür etti.
                Konuyla ilgili olarak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Enes Telli; “İftara yetişemeyen ve otomobilleri ile seyir halinde olan halkımıza hazırlamış olduğumuz iftar ikramlıklarını sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu kapsamda teşkilatımız ile birlikte iftara yetişemeyen vatandaşlarımıza ikramlarda bulunduk. Sokaklarda, trafik ışıklarında, ilçemizin her noktasında AK Gençlik’in izi var” dedi. (Alparslan Gazi Doğan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.