Afyon Yüntaş'a yenildik

                AXA Sigorta Efeler Ligi'nde mücadele eden Sorgun Belediyespor deplasmanda Afyon Belediye Yüntaş'a 3-2 mağlup oldu.

                Üst üste şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray ve Ziraat Bankası takımları ile oynadığı ve kaybettiği müsabakalar sonrasında mutlak galibiyet parolası ile çıktığı Afyon deplasmanında umduğunu bulamayan sarı siyahlı ekip 3-2 mağlup olarak Sorgun'a döndü.

                Kümede kalma mücadelesi veren Afyon temsilcisi karşısında oyuna kötü başlayan ve ardı ardına servis hataları yapan Sorgun Belediyespor, teknik molasına 12-10 geride girdiği birinci seti, 25-21 kaybetti.

                İkinci sette toparlanan ve oyuna iyi başlayan ekibimiz bu setin teknik molasına 12-9 önde girdi. Mola sonrası hakimiyeti tamamen eline alan sarı siyahlı ekip farkı giderek açtı ve bu seti 25-19 kazanarak skoru 1-1'e getirdi.

                Üçüncü sete de takımımız çok iyi başladı. Set başında aldığı sayılarla bir anda farkı 4 sayıya çıkarıp durumu 6-2 ye getirince Afyon mola aldı. Mola sonrasında üstünlüğünü daha da artıran  Sorgun Belediyespor bu seti de 25-17'lik skor ile farklı kazanarak durumu 2-1'e taşıdı.

                Dördüncü sete maçı kazandık havasıyla başlayan Sorgun Belediyespor toparlanan ev sahibi Afyon Belediye Yüntaş'ın iyi oyununa karşılık veremedi ve teknik molaya 12-10 geride girdi. Teknik mola sonrası üstünlüğünü iyice artıran ev sahibi bu sati açık farkla  25-15 kazandı.Müsabakanın final setinde ise üstünlüğünü koruyan taraf ev sahibi Afyon Belediye Yüntaş oldu. Oldukça çekişmeli geçen son seti 15-13 kazanan Afyon Belediye Yüntaş müsabakayı da 3-2 kazandı. (Bekir Özbek)