ÖZKAYA'YA BAŞARI BELGESİ

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli tarafından Yozgat İl Tarım ve Orman Mü-dürü Tanju Özkaya'ya başarı belgesi verildi.
Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından faali-yet alanındaki çalışmala-rını değerlendirmek için belirlediği anahtar perfor-mans göstergelerine (KPI) göre Isparta ili ile birlikte Yozgat İl Tarım ve Orman Müdürlüğü en ba-şarılı il seçildi.
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, tarafından Yozgat İl Ta-rım ve Orman Müdürü Tanju Özkaya'ya ödül ve başarı belgesi takdim edildi.
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli “Başarılı çalış-malarından dolayı sayın Tanju Özkaya'yı  kutluyorum” ifade-lerini kullandı.
İl Müdürü Tanju Özkaya da konuya ilişkin yaptığı açıkla-mada, “İlimiz bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda çalış-malarına aynı azim ve gayretle devam edecektir. Bütün bu ça-lışmalardaki özverileri nede-niyle tüm il ve ilçe  müdürlük-lerimizdeki çalışma arkadaşla-rıma teşekkür eder, bizleri her konuda destekleyen Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Dr. Bekir Pakdemirli' ye, şahsım ve Kurumum  adına şükranlarımı sunarım “ Dedi (HABER MERKEZİ)