TAŞINMAZLAR SATILDI

Nevşehir illerinde bulu-nan bazı taşınmazlar özelleştirildi.
Özelleştirme İdaresi Başkanlığının Resmi Ga-zete'de yayımlanan karar-larına göre, TÜRKŞEKER adına kayıtlı Yozgat ile birlikte Kahramanmaraş, Muş ve Nevşehir'deki bazı taşınmaz ve üzerindeki-lerin 'satış' yöntemiyle ö-zelleştirildi. 
İhale ilam ve ihale şart-namesinde belirtilen husu-slar dikkate alınarak ger-çekleştirilen ihalesi sonu-cu, en yüksek teklifi veren kişilere satışı, bu kişilerin sözleşmeyi imzalamaktan imtina etmesi veya diğer yükümlülükleri yerine ge-tirmemesi halinde temina-tının İdare lehine irat kay-dedilmesi kararı alındı. 
TÜRKŞEKER adına ka-yıtlı, Erzincan'ın Çayırlı il-çesi, Balıklı Köyü'ndeki 22 bin 300 metrekare yüzölçü-mlü taşınmaz ve üzerindeki-lerin, 'satış' yöntemiyle yapı-lan ihale sonucu, 126 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Mehmet İçen'e satıl-masına karar verildi. 
Erzincan'ın Tercan ilçesi Mercan Mahallesi'ndeki 30 bin metrekare yüzölçümlü taşınmazın ihalesi sonucu 280 bin lira bedelle en yük-sek teklifi veren Lütfü Küçük' e satıldı.
Çadırkaya Mahallesi' ndeki 11 bin 255 metrekare ve 17 bin 435 metrekare yüzölçümlü iki taşınmaz ve üzerindekilerin de 1 milyon 11 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Abdullah Yıldız'a satışı kararlaştırıldı.  
Aynı kurum adına kayıtlı, Sivas'ın Suşehri ilçesi Karaağaç Köyü'ndeki 7 bin 604,74 metrekare, 10 bin 362,93 metrekare ve 26 bin 851,33 metrekare yüzölçümlü taşınmazlar ve üzerindekilerin bir bütün halinde özelleştirilmesini teminen gerçekleştirilen ihalesi sonucu, 1 milyon 331 bin lira bedelle en yüksek teklifi veren Metehan Yaman'a satılmasına karar verildi. (HABER MERKEZİ)