TÜRKİYE BİR KEZ DAHA ERDOĞAN DEDİ

Recep Tayyip Erdoğan, Üsküdar’da bulunan Kısıklı evinin önünde toplananlara hitap etti. Erdoğan, konuşma yaptığı yere şarkı söyleyerek çıktı.
Erdoğan seçim sonrası, ‘’Biz İstanbul aşığız. İstanbul’dan çıktık. İstanbul'da yola devam ediyoruz. Bugün Kısıklı bir başka. Üsküdar bir başka. Ve İstanbul bir başka. değerli dava ve yol arkadaşlarım. Sizlere en kalbi duygularımla. Hürmetler muhabbetle selamlıyorum. Cumhurbaşkanlığı seçiminin. İkinci turunu Milletimizin teveccühüyle tamamlanmış bulunuyoruz. Selam arasında bize. Bir demokrasi Bayramı yaşatan milletimi şükranlarımı sunuyorum. Sandık başına giderek kendisi ve evlatlarının geleceği için iradesini ortaya koyan tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum.
Kadınlarımızı, gençlerimizi tebrik ediyorum Ve AK Parti davasına gönül veren tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Seçiminde yurt dışında ikinci tura göre özellikle yüksek oy oranlarıyla sandığa koşan herkese teşekkür ediyorum. Yaptığı tercihle önümüzdeki.5 yıl boyunca ülkeyi yönetmen sorumluluğunu bir kez daha bize tebliğ eden milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum.Haber Merkezi