2023 adaylığını resmen açıkladı

GÜNDEM 09.06.2022 - 18:13, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

2023 adaylığını resmen açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelecek yılın haziran ayında gerçekleşecek seçimlerle ilgili konuşarak "Cumhur İttifakı'nın adayı benim" dedi.
Türkiye'de 2023 seçimlerine hazırlık... Siyasi partiler, gelecek yılın haziran ayında yapılacak seçimlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi; Millet İttifakı'nın genişletilmesi için Demokrat, DEVA ve Gelecek Partisi liderleriyle birlikte hareket ederken peş peşe gerçekleşen görüşmelere rağmen aday olacak isme henüz karar verilemedi. Cumhur İttifakı'nda ise aday çıkacak isim resmi olarak belli oldu. AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'erken seçim' çağrılarına net bir şekilde yanıt vererek "Artık kaçak güreşmeyi bırak, sürekli bahane üretmekten lafla peynir gemisini yürütmekten vazgeç." ifadelerini kullandı. "Cumhur İttifakı'nın adayı benim" Seçimlerin önümüzdeki yıl haziran ayında yapılacağını vurgulayan Erdoğan, "Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Seçim önümüzdeki yıl haziran ayının ortasında yapılacak. Kaçacak yerin yok Bay Kemal. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı'nın adayı Tayip Erdoğan." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, gelecek yılın haziran ayında gerçekleşecek seçimlerle ilgili konuşarak "Cumhur İttifakı'nın adayı benim" dedi.

Türkiye'de 2023 seçimlerine hazırlık...

Siyasi partiler, gelecek yılın haziran ayında yapılacak seçimlere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

CHP, İyi Parti ve Saadet Partisi; Millet İttifakı'nın genişletilmesi için Demokrat, DEVA ve Gelecek Partisi liderleriyle birlikte hareket ederken peş peşe gerçekleşen görüşmelere rağmen aday olacak isme henüz karar verilemedi.

Cumhur İttifakı'nda ise aday çıkacak isim resmi olarak belli oldu.

AK Parti İzmir İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'erken seçim' çağrılarına net bir şekilde yanıt vererek "Artık kaçak güreşmeyi bırak, sürekli bahane üretmekten lafla peynir gemisini yürütmekten vazgeç." ifadelerini kullandı.

"Cumhur İttifakı'nın adayı benim"

Seçimlerin önümüzdeki yıl haziran ayında yapılacağını vurgulayan Erdoğan, "Adaylık meselesini daha fazla geçiştiremezsin. Seçim önümüzdeki yıl haziran ayının ortasında yapılacak. Kaçacak yerin yok Bay Kemal. İşte söylüyorum, Cumhur İttifakı'nın adayı Tayip Erdoğan." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.