Annelere yarım çalışma ödeneği

GÜNDEM 30.11.2021 - 09:04, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Annelere yarım çalışma ödeneği

Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız ,İŞKUR’un çalışan annelerin her zaman yanında olduğunu belirterek kurumun şartları uygun olan annelere yarım çalışma ödeneğinin verildiğini açıkladı.
Annelere yarım çalışma ödeneği                 Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner  Yıldız ,İŞKUR’un çalışan annelerin her zaman yanında olduğunu belirterek  kurumun şartları uygun olan  annelere yarım çalışma ödeneğinin verildiğini açıkladı.                 Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “ Yarım Çalışma ödeneğine başvuru için doğum sonrası annelik hali izninin bittiği tarihten itibaren 30 gün içerisinde en yakın İŞKUR birimine doğum ve evlat edinme sonrası yarım çalışma belgesi ile başvuruda bulunulması gerekmektedir. ” dedi. Yıldız, Bu çalışma ödeneği almaya hak kazananlara; hem Ödenek ödenmekte hem de ödenek ödenen süreler için asgari ücret üzerinden malûllük, yaşlılık ve ölüm sigortaları primi ile genel sağlık sigortası primi işçi ve işveren paylarının yatırıldığını belirtti.                 (Haber Merkezi)
Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız ,İŞKUR’un çalışan annelerin her zaman yanında olduğunu belirterek kurumun şartları uygun olan annelere yarım çalışma ödeneğinin verildiğini açıkladı.

Annelere yarım çalışma ödeneği

                Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner  Yıldız ,İŞKUR’un çalışan annelerin her zaman yanında olduğunu belirterek  kurumun şartları uygun olan  annelere yarım çalışma ödeneğinin verildiğini açıkladı.

                Yozgat Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Taner Yıldız, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “ Yarım Çalışma ödeneğine başvuru için doğum sonrası annelik hali izninin bittiği tarihten itibaren 30 gün içerisinde en yakın İŞKUR birimine doğum ve evlat edinme sonrası yarım çalışma belgesi ile başvuruda bulunulması gerekmektedir. ” dedi. Yıldız, Bu çalışma ödeneği almaya hak kazananlara; hem Ödenek ödenmekte hem de ödenek ödenen süreler için asgari ücret üzerinden malûllük, yaşlılık ve ölüm sigortaları primi ile genel sağlık sigortası primi işçi ve işveren paylarının yatırıldığını belirtti.

                (Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.