AREFE GÜNÜ MEZARLIKLAR DOLDU TAŞTI

GÜNDEM 05.05.2022 - 09:51, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

AREFE GÜNÜ MEZARLIKLAR DOLDU TAŞTI

Sorgun’da Ramazan Bayramı arefesinde mezarlıklar doldu taştı. Her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramı arefesinde de mezarlıklar doldu taştı.
Sorgun’da Ramazan Bayramı arefesinde mezarlıklar doldu taştı. Her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramı arefesinde de mezarlıklar doldu taştı. Sorgunlu vatandaşlar her arefe olduğu gibi yakınlarının mezarına giderek Yasini Şerif okuyup, dua etti. En hüzünlü görüntüler ise şehitliklerde yaşandı. Yıllardır evlat hasretiyle yüreği yanan anneler, oğullarının mezar taşını öpüp teselli buldular. Her bayram öncesi olduğu bu arefede de mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden şehit yakınları, “Bayramlar herkes için birleştirici ve bütünleştiricidir ama biz şehit aileleri için hüzünlü günlerdir. Evlatlarımız bizlere gelemediği için biz onların mezarlarını ziyaret ediyoruz. Her bayram öncesi mezarlığa gelerek dua ediyoruz. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın” dediler.
Sorgun’da Ramazan Bayramı arefesinde mezarlıklar doldu taştı. Her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramı arefesinde de mezarlıklar doldu taştı.

Sorgun’da Ramazan Bayramı arefesinde mezarlıklar doldu taştı. Her bayram olduğu gibi Ramazan Bayramı arefesinde de mezarlıklar doldu taştı. Sorgunlu vatandaşlar her arefe olduğu gibi yakınlarının mezarına giderek Yasini Şerif okuyup, dua etti. En hüzünlü görüntüler ise şehitliklerde yaşandı. Yıllardır evlat hasretiyle yüreği yanan anneler, oğullarının mezar taşını öpüp teselli buldular.
Her bayram öncesi olduğu bu arefede de mezarlık ziyaretlerini gerçekleştirdiklerini ifade eden şehit yakınları, “Bayramlar herkes için birleştirici ve bütünleştiricidir ama biz şehit aileleri için hüzünlü günlerdir. Evlatlarımız bizlere gelemediği için biz onların mezarlarını ziyaret ediyoruz. Her bayram öncesi mezarlığa gelerek dua ediyoruz. Allah kimseye böyle acılar yaşatmasın” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.