BBP Sorgun İlçe Kongresi yapıldı

GÜNDEM 19.10.2021 - 10:18, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

BBP Sorgun İlçe Kongresi yapıldı

BBP Sorgun İlçe Kongresi parti binasında Yozgat İl Başkanı Kemal Korkmaz, Sorgun İlçe Başkanı Fatih Koçer ve partililerin katılımı ile yapıldı.
 BBP Sorgun İlçe Kongresi parti binasında Yozgat İl Başkanı Kemal Korkmaz, Sorgun İlçe Başkanı Fatih Koçer ve partililerin katılımı ile yapıldı. Fatih Koçer’in tek aday olarak katıldığı kongre, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan seçimi, divanın mali raporları ve çalışma raporunun okunmasının ardından Fatih Koçer bir konuşma yaptı. BBP’nin ülkenin ve ilçenin hayrına olacak her çalışmanın içinde olmaya tüm kadroları ile hazır olduğunu ifade eden Koçer “Yeni bir yönetim yeni bir kadroyla ülke gündemi ile beraber, ilçemizdeki sorun ve sıkıntıların giderilmesi konusunda hem sahada olacağız, hem de diğer siyasi veya sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde olmaya devam edeceğiz. Biz BBP’ si olarak taşın altına elimizi koymaya hazırız. Doğru olan memleketin ve vatandaşın yararına her iş ve faaliyete sonuna kadar destek verecek, haksız, hukuksuz milletin sırtına yük olan, sancı ve sıkıntı yaratan her şeyin de, karşısında olmaya devam edeceğiz. Sokakta vatandaşın dert yandığı sosyal ve ekonomik sorunları her alanda gereken mercilere, elimizden geldiği kadar iletmeye, vatandaşın sözcüsü olmaya devam edeceğiz. Büyük Birlik Partisi 29 yıllık milliyetçi muhafazakar, özünde ilahi kelimetullah uğruna gözünü kırpmadan, kimseden korkmadan doğru olanı haykıracak, zalimin karşısında mazlumun yanında olacaktır. Yapılan kongremizin tekrardan hayırlara vesile olmasını diler tüm hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içinde, huzurlu, rahat ve mutlu bir ortamda yaşamalarını temenni ederiz” dedi. Koçer’in konuşmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi. Katılan üyelerin tamamının oyunu alan Fatih Koçer, yeniden BBP Sorgun İlçe Başkanlığına seçildi. (BEKİR ÖZBEK)
BBP Sorgun İlçe Kongresi parti binasında Yozgat İl Başkanı Kemal Korkmaz, Sorgun İlçe Başkanı Fatih Koçer ve partililerin katılımı ile yapıldı.

 BBP Sorgun İlçe Kongresi parti binasında Yozgat İl Başkanı Kemal Korkmaz, Sorgun İlçe Başkanı Fatih Koçer ve partililerin katılımı ile yapıldı.

Fatih Koçer’in tek aday olarak katıldığı kongre, saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Divan seçimi, divanın mali raporları ve çalışma raporunun okunmasının ardından Fatih Koçer bir konuşma yaptı.

BBP’nin ülkenin ve ilçenin hayrına olacak her çalışmanın içinde olmaya tüm kadroları ile hazır olduğunu ifade eden Koçer “Yeni bir yönetim yeni bir kadroyla ülke gündemi ile beraber, ilçemizdeki sorun ve sıkıntıların giderilmesi konusunda hem sahada olacağız, hem de diğer siyasi veya sivil toplum kuruluşlarıyla istişare halinde olmaya devam edeceğiz. Biz BBP’ si olarak taşın altına elimizi koymaya hazırız. Doğru olan memleketin ve vatandaşın yararına her iş ve faaliyete sonuna kadar destek verecek, haksız, hukuksuz milletin sırtına yük olan, sancı ve sıkıntı yaratan her şeyin de, karşısında olmaya devam edeceğiz. Sokakta vatandaşın dert yandığı sosyal ve ekonomik sorunları her alanda gereken mercilere, elimizden geldiği kadar iletmeye, vatandaşın sözcüsü olmaya devam edeceğiz. Büyük Birlik Partisi 29 yıllık milliyetçi muhafazakar, özünde ilahi kelimetullah uğruna gözünü kırpmadan, kimseden korkmadan doğru olanı haykıracak, zalimin karşısında mazlumun yanında olacaktır. Yapılan kongremizin tekrardan hayırlara vesile olmasını diler tüm hemşerilerimizin birlik ve beraberlik içinde, huzurlu, rahat ve mutlu bir ortamda yaşamalarını temenni ederiz” dedi.

Koçer’in konuşmasının ardından oy kullanma işlemine geçildi. Katılan üyelerin tamamının oyunu alan Fatih Koçer, yeniden BBP Sorgun İlçe Başkanlığına seçildi. (BEKİR ÖZBEK)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.