GES İHALESİ YAPILDI

GÜNDEM 19.04.2022 - 09:25, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

GES İHALESİ YAPILDI

Doğankent Belediyesi, 3. Güneş Enerji Santrali (GES) santrali ihalesini gerçekleştirdi.
                Doğankent Belediyesi, 3. Güneş Enerji Santrali (GES) santrali ihalesini gerçekleştirdi.                Doğankent Belediyesi tarafından Doğankent’e kurulacak olan Güneş Enerji Santrali (GES) montajlı mal alımı ihalesi yapıldı. Yapılan ihale sonrasında değerlendirmelerde bulunan Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, yapılan ihale sonrası Türkiye’de örnek bir belediye yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Sungur, "Güneş Enerji Santrali (GES) ihalemizi gerçekleştirdik. Bizim önem verdiğimiz projelerimizden birisi olan Güneş Enerji Santrali (GES) tesisimizi Doğankent’e kuracağız. Tesisimiz, 990 KW’lık bir güce sahip olacak. Diğer Belediyeler içerisinde örnek olacak ve enerji üretimini sağlayacak olan tesisimiz Doğankent Belediyemizin kalıcı gelir getirici kaynaklarının bir kolu olacak” dedi. “Elektrik üreten bir belediye konumuna geldik”                Güneş Enerji Santrali (GES) kapsamında Doğankent Belediyesi olarak önemli bir projeyi daha gerçekleştirdiklerini ifade eden Sungur, “ GES projesiyle önemli ve büyük bir hizmeti daha Doğankent’e  kazandırmış oluyoruz. Projemizin maliyetini kısa sürede çıkartacak bir proje hazırladık. Projenin maliyeti yaptığımız işin ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu gözler önüne sermekte. Yer teslimini gerçekleştirdiğimiz andan itibaren çok kısa sürede tesisimizi faaliyete geçirmiş olacağız. Tesisimizde üretilen enerji ile birlikte de elde edilecek olan gelirle kurulum aşamasında yapılan masrafı amorti eden bir sistemi beldemize kazandırmış olacağız. Ayrıca kendi elektriğimizi kendimiz üretip, ürettiğimiz elektriği satarak kalıcı bir gelir elde edeceğiz. Doğankent Belediyesi olarak kendi elektriğini üreten ve bunu satan bir belediye konumuna gelmenin de ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Güneş Enerjisi Santrali Tesisimiz ile birlikte de Doğankent Belediyesi gelir anlamında ciddi bir kazanım elde edecek. Güneş Enerjisi Santrali (GES)’in beldemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum ” şeklinde konuştu. (Alparslan Gazi Doğan)
Doğankent Belediyesi, 3. Güneş Enerji Santrali (GES) santrali ihalesini gerçekleştirdi.

                Doğankent Belediyesi, 3. Güneş Enerji Santrali (GES) santrali ihalesini gerçekleştirdi.
               Doğankent Belediyesi tarafından Doğankent’e kurulacak olan Güneş Enerji Santrali (GES) montajlı mal alımı ihalesi yapıldı. Yapılan ihale sonrasında değerlendirmelerde bulunan Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, yapılan ihale sonrası Türkiye’de örnek bir belediye yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Sungur, "Güneş Enerji Santrali (GES) ihalemizi gerçekleştirdik. Bizim önem verdiğimiz projelerimizden birisi olan Güneş Enerji Santrali (GES) tesisimizi Doğankent’e kuracağız. Tesisimiz, 990 KW’lık bir güce sahip olacak. Diğer Belediyeler içerisinde örnek olacak ve enerji üretimini sağlayacak olan tesisimiz Doğankent Belediyemizin kalıcı gelir getirici kaynaklarının bir kolu olacak” dedi.
“Elektrik üreten bir belediye konumuna geldik”
               Güneş Enerji Santrali (GES) kapsamında Doğankent Belediyesi olarak önemli bir projeyi daha gerçekleştirdiklerini ifade eden Sungur, “ GES projesiyle önemli ve büyük bir hizmeti daha Doğankent’e  kazandırmış oluyoruz. Projemizin maliyetini kısa sürede çıkartacak bir proje hazırladık. Projenin maliyeti yaptığımız işin ne kadar anlamlı ve önemli olduğunu gözler önüne sermekte. Yer teslimini gerçekleştirdiğimiz andan itibaren çok kısa sürede tesisimizi faaliyete geçirmiş olacağız. Tesisimizde üretilen enerji ile birlikte de elde edilecek olan gelirle kurulum aşamasında yapılan masrafı amorti eden bir sistemi beldemize kazandırmış olacağız. Ayrıca kendi elektriğimizi kendimiz üretip, ürettiğimiz elektriği satarak kalıcı bir gelir elde edeceğiz. Doğankent Belediyesi olarak kendi elektriğini üreten ve bunu satan bir belediye konumuna gelmenin de ayrıca mutluluğunu yaşıyoruz. Güneş Enerjisi Santrali Tesisimiz ile birlikte de Doğankent Belediyesi gelir anlamında ciddi bir kazanım elde edecek. Güneş Enerjisi Santrali (GES)’in beldemize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum ” şeklinde konuştu. (Alparslan Gazi Doğan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.