KARDAN ADAMIN KAFASINI YUMRUKLA YIKIP, ŞAPKASINI ALDILAR

GÜNDEM 27.01.2022 - 10:06, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

KARDAN ADAMIN KAFASINI YUMRUKLA YIKIP, ŞAPKASINI ALDILAR

Sorgun’da iki kişinin, kardan adamın kafasını yumrukla yıkmaları güvenlik kamerasına yansıdı.
KARDAN ADAMIN KAFASINI YUMRUKLA YIKIP, ŞAPKASINI ALDILAR Sorgun’da iki kişinin, kardan adamın kafasını yumrukla yıkmaları güvenlik kamerasına yansıdı. Aynı dakikalar içerisinde olay yerinden geçen bir başka kişi ise kardan adamın kafasını önce yerine koymaya çalıştı. Bunu yapamayınca kardan adamın kafasında bulunan şapkayı kendi kafasına takıp olay yerinden uzaklaştığı görüldü. Olay dün gece saat: 20.58 sıralarında Sorgun Ankara Bulvarı üzerinde bulunan bir işyerinin önünde meydana geldi. Kent merkezinde hafta sonu etkili olan kar yağışının ardından bir işyerinin önünde esnaflar kardan adam yaptı. Sabah uyandıklarında işyerlerinin önündeki kardan adamın kafasının koptuğunu gören esnaflar güvenlik kamerasını incelediler. Görüntülerde iki kişinin, kardan adamın kafasını yumrukla yıktığı, bir başka kişi ise kardan adamın kafasını önce yerine koymaya çalıştı. Bunu yapamayınca kardan adamın kafasında bulunan şapkayı kendi kafasına takıp olay yerinden uzaklaştığı görüldü.
Sorgun’da iki kişinin, kardan adamın kafasını yumrukla yıkmaları güvenlik kamerasına yansıdı.

KARDAN ADAMIN KAFASINI YUMRUKLA YIKIP, ŞAPKASINI ALDILAR

Sorgun’da iki kişinin, kardan adamın kafasını yumrukla yıkmaları güvenlik kamerasına yansıdı. Aynı dakikalar içerisinde olay yerinden geçen bir başka kişi ise kardan adamın kafasını önce yerine koymaya çalıştı. Bunu yapamayınca kardan adamın kafasında bulunan şapkayı kendi kafasına takıp olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Olay dün gece saat: 20.58 sıralarında Sorgun Ankara Bulvarı üzerinde bulunan bir işyerinin önünde meydana geldi. Kent merkezinde hafta sonu etkili olan kar yağışının ardından bir işyerinin önünde esnaflar kardan adam yaptı. Sabah uyandıklarında işyerlerinin önündeki kardan adamın kafasının koptuğunu gören esnaflar güvenlik kamerasını incelediler. Görüntülerde iki kişinin, kardan adamın kafasını yumrukla yıktığı, bir başka kişi ise kardan adamın kafasını önce yerine koymaya çalıştı. Bunu yapamayınca kardan adamın kafasında bulunan şapkayı kendi kafasına takıp olay yerinden uzaklaştığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.