Kınık'tan Kızılay Sorgun Şubesi'ne ziyaret

GÜNDEM 19.10.2021 - 10:11, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Kınık'tan Kızılay Sorgun Şubesi'ne ziyaret

Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık Sorgun Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Ali Ateşer’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık Sorgun Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Ali Ateşer’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yozgat, Kayseri ve Sivas illerini kapsayan gezi çerçevesinde, Kızılay Şube başkanlıklarını ziyaret eden Kınık, Yozgat Lojistik Deposu,  Şube Başkanlığı, inşaatı devam eden yeni Kan Bağışı Merkezi binası inşaatını gezdi. Ziyaretlerine Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, Genel Sekreter Hüseyin Can, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Y. Ramazan Saygılı, Denetim Kurulu Üyesi Şükrü Can, Kınık’a eşlik etti. Türk Kızılay’ı Yozgat Şube Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Kınık, Yozgat Lojistik Deposu,  Şube Başkanlığı, inşaatı devam eden yeni Kan Bağışı Merkezi binası inşaatını gezdi, faaliyetler hakkında bilgi aldı. Kınık ve beraberindekiler daha sonra Sorgun Şubesi’ni ziyaret etti. Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Kerem Kınık, Kızılay'ın Yozgat ve Sorgun şubelerinde gönüllüler ve çalışanlarla bir araya geldi. Türk Kızılay’ının görevleri hakkında benzetme yoluyla bilgi paylaşan Kınık, ‘’Üç temel görev alanımız var; ilk yardım ve kan bağışını da içeren toplumsal sağlık, yoksullukla mücadele ve afetler. Türkiye Afet Müdahale Planı çerçevesinde Türkiye'nin beslenmesinden sorumluyuz. Barınma noktasında AFAD'a destek sağlıyoruz. Çalışmalarımız bu üç sacayağı üzerine kuruludur, ayrıca kadın ve genç teşkilatlarımızın kendilerine özgü çalışmaları da vardır’’ dedi. Türk Kızılayı Sorgun Şubesi Başkanı Ali Ateşer’de Genel Başkan Kınık’ın bu ziyaretlerinden büyük memnunluk duyduğunu, kendisine çalışmalar hakkında bilgiler verdiğini belirtti. (ALPASLAN GAZİ DOĞAN)
Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık Sorgun Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Ali Ateşer’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık Sorgun Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı Ali Ateşer’den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yozgat, Kayseri ve Sivas illerini kapsayan gezi çerçevesinde, Kızılay Şube başkanlıklarını ziyaret eden Kınık, Yozgat Lojistik Deposu,  Şube Başkanlığı, inşaatı devam eden yeni Kan Bağışı Merkezi binası inşaatını gezdi.

Ziyaretlerine Genel Başkan Yardımcısı Murat Ellialtı, Genel Sekreter Hüseyin Can, Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Y. Ramazan Saygılı, Denetim Kurulu Üyesi Şükrü Can, Kınık’a eşlik etti. Türk Kızılay’ı Yozgat Şube Başkanlığını ziyaret ederek başlayan Kınık, Yozgat Lojistik Deposu,  Şube Başkanlığı, inşaatı devam eden yeni Kan Bağışı Merkezi binası inşaatını gezdi, faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Kınık ve beraberindekiler daha sonra Sorgun Şubesi’ni ziyaret etti. Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Kerem Kınık, Kızılay'ın Yozgat ve Sorgun şubelerinde gönüllüler ve çalışanlarla bir araya geldi.

Türk Kızılay’ının görevleri hakkında benzetme yoluyla bilgi paylaşan Kınık, ‘’Üç temel görev alanımız var; ilk yardım ve kan bağışını da içeren toplumsal sağlık, yoksullukla mücadele ve afetler. Türkiye Afet Müdahale Planı çerçevesinde Türkiye'nin beslenmesinden sorumluyuz. Barınma noktasında AFAD'a destek sağlıyoruz. Çalışmalarımız bu üç sacayağı üzerine kuruludur, ayrıca kadın ve genç teşkilatlarımızın kendilerine özgü çalışmaları da vardır’’ dedi.

Türk Kızılayı Sorgun Şubesi Başkanı Ali Ateşer’de Genel Başkan Kınık’ın bu ziyaretlerinden büyük memnunluk duyduğunu, kendisine çalışmalar hakkında bilgiler verdiğini belirtti. (ALPASLAN GAZİ DOĞAN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.