Küçük yürekler vatan aşkıyla yarıştı

GÜNDEM 30.11.2021 - 09:21, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Küçük yürekler vatan aşkıyla yarıştı

Yeşilyurt İlkokulu 3/D sınıfı öğretmeni Ali Palalı sınıfı öğrencileri arasında düzenlediği ‘İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’yla küçük yüreklerdeki büyük vatan sevgisini ortaya koydu.
                Küçük yürekler vatan aşkıyla yarıştı                 Yeşilyurt İlkokulu 3/D sınıfı öğretmeni Ali Palalı sınıfı öğrencileri arasında düzenlediği ‘İstiklal  Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’yla küçük yüreklerdeki büyük vatan sevgisini ortaya koydu.                 Yarışmada güzel okumak için birbiriyle yarışan öğrenciler jüri karşısında heyecanlı anlar yaşarken yüreklerindeki vatan sevgisiyle okudukları İstiklal Marşı’yla yarışmayı izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar. 12 öğrencinin katıldığı yarışmada öğrencilere madalya verilirken birinci olan Şule Rana Kılıç, ikinci olan Semiha Gökçe Gökhan ve üçüncü olan Rabia Sena Parlak’a günün anısına plaketin yanında Ergün Paşabahçe’nin sponsorluğunda hediyeler verildi. Öğrenci velileri yarışmayı düzenleyen sınıf öğretmeni Ali Palalı’ya teşekkür ederek ‘Öğretmenimizin çocuklarımız üzerindeki emeğine bugün burada bu yarışmayla çocuklarımıza unutulmaz bir anı yaşatan öğretmenimize sizin aracılığınız ile teşekkür ediyoruz’ dediler.  (Alparslan Gazi Doğan)
Yeşilyurt İlkokulu 3/D sınıfı öğretmeni Ali Palalı sınıfı öğrencileri arasında düzenlediği ‘İstiklal Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’yla küçük yüreklerdeki büyük vatan sevgisini ortaya koydu.

                Küçük yürekler vatan aşkıyla yarıştı

                Yeşilyurt İlkokulu 3/D sınıfı öğretmeni Ali Palalı sınıfı öğrencileri arasında düzenlediği ‘İstiklal  Marşı’nı Güzel Okuma Yarışması’yla küçük yüreklerdeki büyük vatan sevgisini ortaya koydu.

                Yarışmada güzel okumak için birbiriyle yarışan öğrenciler jüri karşısında heyecanlı anlar yaşarken yüreklerindeki vatan sevgisiyle okudukları İstiklal Marşı’yla yarışmayı izleyenleri kendilerine hayran bıraktılar. 12 öğrencinin katıldığı yarışmada öğrencilere madalya verilirken birinci olan Şule Rana Kılıç, ikinci olan Semiha Gökçe Gökhan ve üçüncü olan Rabia Sena Parlak’a günün anısına plaketin yanında Ergün Paşabahçe’nin sponsorluğunda hediyeler verildi. Öğrenci velileri yarışmayı düzenleyen sınıf öğretmeni Ali Palalı’ya teşekkür ederek ‘Öğretmenimizin çocuklarımız üzerindeki emeğine bugün burada bu yarışmayla çocuklarımıza unutulmaz bir anı yaşatan öğretmenimize sizin aracılığınız ile teşekkür ediyoruz’ dediler.  (Alparslan Gazi Doğan)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.