Meslekte 20 yılı doldurdular

GÜNDEM 30.11.2021 - 09:13, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Meslekte 20 yılı doldurdular

Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) Yozgat İl Temsilciliği meslekte 20 ile 40.ncı yılını dolduran üyelerine “meslekte onur yılı” plaketi düzenlenen törenle takdim edildi.
                Meslekte 20 yılı doldurdular                 Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) Yozgat İl Temsilciliği meslekte 20 ile 40.ncı yılını dolduran üyelerine “meslekte onur yılı” plaketi düzenlenen törenle takdim edildi. Çamlık Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen “meslekte onur yılı”plaket onur törenine; Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) Başkanı İhsan Salman, MMO üyeleri; Çekerek Belediye Başkanı Eyüp Çakır, Sorgun eski Belediye Başkanı Murat Gürbüz, Yozgat Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Möhür, MMO Yozgat Eski Temsilcisi Tahir Demirel, Yozgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fadime Solmaz katıldı. Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) Başkanı İhsan Salman, burada yaptığı konuşmada; oda olarak meslektaşları ile güzel bir birliktelik sağladıklarını belirterek, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda “Meslekte Onur Yılı” Plaket Törenini gerçekleştirdiklerini söyledi. Salman, “Öncelikle plaket törenimize katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Meslekte 20-25-30-35-40. yılını dolduran değerli üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Makine Mühendisi, otomobillerden, konutlara, klimadan, uçağa varana kadar etrafımızda gördüğümüz insan eli değmiş her şeyde mühendislerin emeği vardır. Mühendisin mesleki anlamda kendini geliştirmesi ve yetiştirmesi son derece önem arz eder. Bu vesile ile meslekte 20-25-30-35-40.yılını dolduran meslektaşlarımızı kutluyor, ilimize ve genç meslektaşlarımızın yetiştirilmesine sundukları katkıdan bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Konuşmaların ardından meslekte 20-25-30-35-40. yılını dolduran makine mühendislerine “meslekte onur yılı” plaketi takdim edildi. (Haber Merkezi)
Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) Yozgat İl Temsilciliği meslekte 20 ile 40.ncı yılını dolduran üyelerine “meslekte onur yılı” plaketi düzenlenen törenle takdim edildi.

                Meslekte 20 yılı doldurdular

                Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) Yozgat İl Temsilciliği meslekte 20 ile 40.ncı yılını dolduran üyelerine “meslekte onur yılı” plaketi düzenlenen törenle takdim edildi.

Çamlık Belediye Sosyal Tesislerinde düzenlenen “meslekte onur yılı”plaket onur törenine; Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) Başkanı İhsan Salman, MMO üyeleri; Çekerek Belediye Başkanı Eyüp Çakır, Sorgun eski Belediye Başkanı Murat Gürbüz, Yozgat Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Yusuf Möhür, MMO Yozgat Eski Temsilcisi Tahir Demirel, Yozgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Fadime Solmaz katıldı.

Yozgat Makine Mühendisleri Odası (MMO) Başkanı İhsan Salman, burada yaptığı konuşmada; oda olarak meslektaşları ile güzel bir birliktelik sağladıklarını belirterek, önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda “Meslekte Onur Yılı” Plaket Törenini gerçekleştirdiklerini söyledi.

Salman, “Öncelikle plaket törenimize katılan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum. Meslekte 20-25-30-35-40. yılını dolduran değerli üyelerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Makine Mühendisi, otomobillerden, konutlara, klimadan, uçağa varana kadar etrafımızda gördüğümüz insan eli değmiş her şeyde mühendislerin emeği vardır. Mühendisin mesleki anlamda kendini geliştirmesi ve yetiştirmesi son derece önem arz eder. Bu vesile ile meslekte 20-25-30-35-40.yılını dolduran meslektaşlarımızı kutluyor, ilimize ve genç meslektaşlarımızın yetiştirilmesine sundukları katkıdan bir kez daha teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından meslekte 20-25-30-35-40. yılını dolduran makine mühendislerine “meslekte onur yılı” plaketi takdim edildi.

(Haber Merkezi)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.