Öğrencilere ücretsiz saç traşı

GÜNDEM 30.11.2021 - 09:11, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Öğrencilere ücretsiz saç traşı

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından köy okullarında eğitim öğretim gören öğrencilere ücretsiz saç tıraşı yapılıyor.
               Öğrencilere ücretsiz saç traşı                 Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından köy okullarında eğitim öğretim gören öğrencilere ücretsiz saç tıraşı yapılıyor.                 Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal yaptığı açıklamada, başlatılan uygulama ile köy okullarında öğrenim gören ve ilçe merkezine gitme imkanı bulamayan öğrencilere ücretsiz saç tıraşı yapıldığını söyledi.Öcal, ilk olarak Sorgun Halk Eğitimi Merkezi (HEM) usta öğreticileri tarafından Faraşlı ilkokulu öğrencilerine ücretsiz saç tıraşı yapıldığını,  bu uygulamayı veliler, öğretmenler ve muhtarlarla paylaşıp tüm köylerde hayata geçireceklerini belirterek “İlçe merkezine gelme imkanı olmayan ve saç tıraşı olamayan öğrencilerimizi HEM de görevli usta öğreticileri götürerek tıraş ettiriyoruz." dedi.Öcal, Faraşlı ilkokulu öğrencilerine ayrıca, Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Talib İlbaş tarafından Ebru sanatının tanıtımı yapıldığını ve birlikte ebru yaptıklarının altını çizerek, yapılan bu çalışmalardaki gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Kocak ile Talib İlbaş'a teşekkür ettiğini sözlerine ekledi. (Sema Özmen)
Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından köy okullarında eğitim öğretim gören öğrencilere ücretsiz saç tıraşı yapılıyor.

               Öğrencilere ücretsiz saç traşı

                Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından köy okullarında eğitim öğretim gören öğrencilere ücretsiz saç tıraşı yapılıyor.

                Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal yaptığı açıklamada, başlatılan uygulama ile köy okullarında öğrenim gören ve ilçe merkezine gitme imkanı bulamayan öğrencilere ücretsiz saç tıraşı yapıldığını söyledi.Öcal, ilk olarak Sorgun Halk Eğitimi Merkezi (HEM) usta öğreticileri tarafından Faraşlı ilkokulu öğrencilerine ücretsiz saç tıraşı yapıldığını,  bu uygulamayı veliler, öğretmenler ve muhtarlarla paylaşıp tüm köylerde hayata geçireceklerini belirterek “İlçe merkezine gelme imkanı olmayan ve saç tıraşı olamayan öğrencilerimizi HEM de görevli usta öğreticileri götürerek tıraş ettiriyoruz." dedi.Öcal, Faraşlı ilkokulu öğrencilerine ayrıca, Halk Eğitim Merkezi Usta Öğreticisi Talib İlbaş tarafından Ebru sanatının tanıtımı yapıldığını ve birlikte ebru yaptıklarının altını çizerek, yapılan bu çalışmalardaki gayret ve özverili çalışmalarından dolayı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Veysel Kocak ile Talib İlbaş'a teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

(Sema Özmen)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.