Okul güvenliği seminerleri

GÜNDEM 19.10.2021 - 10:10, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Okul güvenliği seminerleri

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Güvenliği seminerleri sürüyor.
Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Güvenliği seminerleri sürüyor. Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, Geleceğin teminatı çocuk ve gençlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda yetiştirilmesi, şiddet olaylarına karşı korunması, her türlü korku ve endişeden uzak bir şekilde eğitim-öğretimlerini sürdürebilmeleri sağlamak amacıyla bu seminerlerin düzenlendiğini söyledi. Öcal seminerlerde çağın gereklerine uygun güvenli eğitim ortamlarının sunulması, okul tehlikeleri ve güvenliği, servis ve taşımalı sistem güvenliği, kurumlarda tesis güvenliği, sabotajlar ve korumaya yönelik önlemler konularında bilgilendirme yapıldığını belirtti. İlçe Emniyet Müdürü Tamer Azem Arslan' ın Başkanlığında gerçekleştirilen seminere, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Bora, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Osman Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu liselerinden idareci ve öğretmenler katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Arslan; okul güvenliği kapsamında düzenlenen seminerleri büyük bir dikkatle dinleyen okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederken, 2021/2022 Eğitim ve Öğretim Yılının sağlıklı ve huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. 
Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Güvenliği seminerleri sürüyor.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Güvenliği seminerleri sürüyor.

Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, Geleceğin teminatı çocuk ve gençlerin güvenli ve huzurlu bir ortamda yetiştirilmesi, şiddet olaylarına karşı korunması, her türlü korku ve endişeden uzak bir şekilde eğitim-öğretimlerini sürdürebilmeleri sağlamak amacıyla bu seminerlerin düzenlendiğini söyledi.

Öcal seminerlerde çağın gereklerine uygun güvenli eğitim ortamlarının sunulması, okul tehlikeleri ve güvenliği, servis ve taşımalı sistem güvenliği, kurumlarda tesis güvenliği, sabotajlar ve korumaya yönelik önlemler konularında bilgilendirme yapıldığını belirtti.

İlçe Emniyet Müdürü Tamer Azem Arslan' ın Başkanlığında gerçekleştirilen seminere, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Aydın Bora, Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Osman Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu liselerinden idareci ve öğretmenler katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Arslan; okul güvenliği kapsamında düzenlenen seminerleri büyük bir dikkatle dinleyen okul idarecilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederken, 2021/2022 Eğitim ve Öğretim Yılının sağlıklı ve huzur içerisinde geçmesi temennisinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.