RAMAZAN BEREKETİ

GÜNDEM 09.05.2022 - 20:39, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

RAMAZAN BEREKETİ

Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubesi Ramazan boyunca Sorgun Merkez belde ve Köylerinde 1792 ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdı.
RAMAZAN BEREKETİ                                                                                                                                           Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubesi Ramazan boyunca Sorgun Merkez belde ve Köylerinde 1792 ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdı. Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubesi, "Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin Beklenen Sensin" sloganıyla hareket ederek, Sorgun’un Merkezi başta olmak üzere belde ve köylerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı.Korona virüsün etkisinin azalmasıyla faaliyetlerine hız verdiklerini vurgulayan Sorgun Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şube Başkanı Mustafa KAYIŞ, "Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubemiz, salgın ve Ukrayna’daki savaş sebebiyle ekonomik sıkıntıların arttığı bir zamanda sıkıntı yaşayan insanlarımıza yardım seferberliğini artırarak sürdürdü. Milletimiz her sene olduğu gibi bu Ramazanda da yardımseverliğini göstererek paylaşmanın, yardımlaşmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerini sunduk" dedi. ''638250 TL tutarında yardım ulaştırdık'' ’’Savaşların ve Salgın hastalıkların milyonlarca insanı mağdur ettiği günümüzde, ihtiyaç sahiplerinin sayısının her geçen gün arttığını vurgulayan Sorgun Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şube Başkanı Mustafa Kayış, buna rağmen zengin ile fakir arasında köprü olmayı sürdürdüklerini’’ söyledi. Sorgun halkımızın gönülden Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubemize bağışladığı emanetleri, Din Gönüllüsü arkadaşlarımızdan oluşan 15 kişilik Zekat Komisyonunun gönüllük esaslı çalışmalarıyla, Ramazanın manevi iklimiyle Sorgun’un dört bir yanına taşıma fırsatı bulduklarını belirtti" Sorgun Müftüsü Mustafa KAYIŞ, konuşmasının devamında ’’Ramazan programımız kapsamında Sorgun Merkez Belde ve Köylerinde 350 liralık gıda paketlerinden 1515 tane; 200 ve 250 liralık alışveriş kartlarından 122 tane;  her bir bireye 500’er liralık olmak üzere 155 bayramlık kıyafet hediye ederek toplamda 638250 TL tutan meblağı1792 ihtiyaç sahibi kardeşimize ulaştırdık'' dedi.
Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubesi Ramazan boyunca Sorgun Merkez belde ve Köylerinde 1792 ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdı.

RAMAZAN BEREKETİ                                                                                                                                          

Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubesi Ramazan boyunca Sorgun Merkez belde ve Köylerinde 1792 ihtiyaç sahibine yardım ulaştırdı.

Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubesi, "Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin Beklenen Sensin" sloganıyla hareket ederek, Sorgun’un Merkezi başta olmak üzere belde ve köylerinde bulunan ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı.Korona virüsün etkisinin azalmasıyla faaliyetlerine hız verdiklerini vurgulayan Sorgun Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şube Başkanı Mustafa KAYIŞ, "Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubemiz, salgın ve Ukrayna’daki savaş sebebiyle ekonomik sıkıntıların arttığı bir zamanda sıkıntı yaşayan insanlarımıza yardım seferberliğini artırarak sürdürdü. Milletimiz her sene olduğu gibi bu Ramazanda da yardımseverliğini göstererek paylaşmanın, yardımlaşmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerini sunduk" dedi.

''638250 TL tutarında yardım ulaştırdık''

’’Savaşların ve Salgın hastalıkların milyonlarca insanı mağdur ettiği günümüzde, ihtiyaç sahiplerinin sayısının her geçen gün arttığını vurgulayan Sorgun Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şube Başkanı Mustafa Kayış, buna rağmen zengin ile fakir arasında köprü olmayı sürdürdüklerini’’ söyledi.

Sorgun halkımızın gönülden Türkiye Diyanet Vakfı Sorgun Şubemize bağışladığı emanetleri, Din Gönüllüsü arkadaşlarımızdan oluşan 15 kişilik Zekat Komisyonunun gönüllük esaslı çalışmalarıyla, Ramazanın manevi iklimiyle Sorgun’un dört bir yanına taşıma fırsatı bulduklarını belirtti"

Sorgun Müftüsü Mustafa KAYIŞ, konuşmasının devamında ’’Ramazan programımız kapsamında Sorgun Merkez Belde ve Köylerinde 350 liralık gıda paketlerinden 1515 tane; 200 ve 250 liralık alışveriş kartlarından 122 tane;  her bir bireye 500’er liralık olmak üzere 155 bayramlık kıyafet hediye ederek toplamda 638250 TL tutan meblağı1792 ihtiyaç sahibi kardeşimize ulaştırdık'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.