SORGUN İLİM VE KÜLTÜRE HİZMET DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL İLANI

RESMİ İLAN 07.12.2021 - 08:21, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

SORGUN İLİM VE KÜLTÜRE HİZMET DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL İLANI

SORGUN İLİM VE  KÜLTÜRE HİZMET DERNEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL İLANI Derneğimizin olağan genel kurul toplantısı aşağıda yazı olan gündemle 23.12.2021 saat: 13.00'da Ahmet Efendi Mah. Yeni Sanayi Karşısı3256. Sok. No: 5 Sorgun / Yozgat adresimizdeki dernek merkezinde yapılmasına çoğunluk sağlanamadığı takdirde 30.12.2021 tarihinde nisapsız olarak aynı yer ve saatte nisapsız olarak aşağıdaki gündemle toplanmasına oy birliği ile karar verilmiştir.  GÜNDEM: 1- Açılış ve yoklama 2- Genel kurul divan başkanlığının seçilmesi 3- Yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve yönetim kurulunun ibrası 4- Yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi 5-Yeni seçilecek yönetim kurulun, menkul ve gayrimenkul alması, satması ve kiraya vermesi, tahsis etmesi veya alması, hibe alması ve vermesi, alternatif ve uzlaşma çözüm yollarına müracaat etme yetkisinin verilmesi 6- Tüzük değişikliği yapılmasının görüşülmesi  7- Dilek ve temenniler 8- Kapanış

SORGUN İLİM VE 
KÜLTÜRE HİZMET DERNEĞİ
OLAĞAN GENEL KURUL İLANI
Derneğimizin olağan genel kurul toplantısı aşağıda yazı olan gündemle 23.12.2021 saat: 13.00'da Ahmet Efendi Mah. Yeni Sanayi Karşısı3256. Sok. No: 5 Sorgun / Yozgat adresimizdeki dernek merkezinde yapılmasına çoğunluk sağlanamadığı takdirde 30.12.2021 tarihinde nisapsız olarak aynı yer ve saatte nisapsız olarak aşağıdaki gündemle toplanmasına oy birliği ile karar verilmiştir. 
GÜNDEM:
1- Açılış ve yoklama
2- Genel kurul divan başkanlığının seçilmesi
3- Yönetim ve denetleme kurulu raporlarının okunması ve yönetim kurulunun ibrası
4- Yönetim ve denetim kurulu asil ve yedek üyelerinin seçilmesi
5-Yeni seçilecek yönetim kurulun, menkul ve gayrimenkul alması, satması ve kiraya vermesi, tahsis etmesi veya alması, hibe alması ve vermesi, alternatif ve uzlaşma çözüm yollarına müracaat etme yetkisinin verilmesi
6- Tüzük değişikliği yapılmasının görüşülmesi 
7- Dilek ve temenniler
8- Kapanış

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.