Yeni hükümet binası temel atma töreni yapıldı

GÜNDEM 19.10.2021 - 10:16, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

Yeni hükümet binası temel atma töreni yapıldı

Sorgun'a Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle yapılacak olan yeni hükümet binası için temel atma töreni düzenlendi.
Sorgun'a Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle yapılacak olan yeni hükümet binası için temel atma töreni düzenlendi. Yenidoğan Mahallesi Çekerek Caddesi üzerinde bulunan eski Toprak Mahsulleri Ofisinin olduğu yere yapılacak olan yeni hükümet binası temel atma törenine, Sorgun Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, daire müdürleri ve davetliler katıldı. Tören sonrasında inşaat çalışmalarıyla ilgili gazetemiz muhabirine muhabirine bilgi veren Kaymakam Halil İbrahim Kazar, inşaatın 500 günde tamamlanacağını belirtti. Kazar, 7 bin 627 metrekare kapalı alana bodrum ve zemin dahil 5 kat üzerine yapılacak olan yeni hükümet binası için, Toprak Mahsulleri Ofisinin bulunduğu yerin satın alındığını ve bunun için 1 milyon 600 bin lira ödendiğini ifade etti. Şu anki hükümet binasının yetersiz kaldığını ve şehir içinde bulunmasından dolayı bazı olumsuzluklar yaşandığını ifade eden Kazar “6 bin 654 metrekarelik arsa üzerine yapılan yeni hükümet binasına Kaymakamlık, Müftülük, Özel İdare Müdürlüğü, Kadastro, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim, Vergi Dairesi, Vatandaşlık ve Nüfus Müdürlükleri taşınacak. 170 adet kapalı otoparkı bulunan bina tamamlandığında, ilçemizin önemli bir eksiği daha giderilmiş olacak” dedi.  
Sorgun'a Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle yapılacak olan yeni hükümet binası için temel atma töreni düzenlendi.

Sorgun'a Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na bağlı Toplu Konut İdaresi (TOKİ) eliyle yapılacak olan yeni hükümet binası için temel atma töreni düzenlendi.

Yenidoğan Mahallesi Çekerek Caddesi üzerinde bulunan eski Toprak Mahsulleri Ofisinin olduğu yere yapılacak olan yeni hükümet binası temel atma törenine, Sorgun Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, daire müdürleri ve davetliler katıldı.

Tören sonrasında inşaat çalışmalarıyla ilgili gazetemiz muhabirine muhabirine bilgi veren Kaymakam Halil İbrahim Kazar, inşaatın 500 günde tamamlanacağını belirtti.

Kazar, 7 bin 627 metrekare kapalı alana bodrum ve zemin dahil 5 kat üzerine yapılacak olan yeni hükümet binası için, Toprak Mahsulleri Ofisinin bulunduğu yerin satın alındığını ve bunun için 1 milyon 600 bin lira ödendiğini ifade etti.

Şu anki hükümet binasının yetersiz kaldığını ve şehir içinde bulunmasından dolayı bazı olumsuzluklar yaşandığını ifade eden Kazar “6 bin 654 metrekarelik arsa üzerine yapılan yeni hükümet binasına Kaymakamlık, Müftülük, Özel İdare Müdürlüğü, Kadastro, Gençlik Hizmetleri ve İlçe Spor Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim, Vergi Dairesi, Vatandaşlık ve Nüfus Müdürlükleri taşınacak. 170 adet kapalı otoparkı bulunan bina tamamlandığında, ilçemizin önemli bir eksiği daha giderilmiş olacak” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.