YOZGAT VALİSİNDEN SORGUN’A ZİYARET

GÜNDEM 27.01.2022 - 10:19, Güncelleme: 20.06.2022 - 14:44
 

YOZGAT VALİSİNDEN SORGUN’A ZİYARET

Yozgat Valisi Ziya Polat ilçeleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi almaya devam ediyor.
YOZGAT VALİSİNDEN SORGUN’A ZİYARET Yozgat Valisi Ziya Polat ilçeleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi almaya devam ediyor. Yozgat Valisi Ziya Polat ilçe ziyaretleri kapsamında Sorgun’a gitti. Uluslararası ve Geçici Koruma statüsü kapsamında Sorgun’da ikamet eden yabancı misafirlerin kanaat önderleri ile bir araya gelen Vali Polat, yabancı misafirlere ilişkin sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini görüşerek, fikir alışverişinde bulundu. Ardından İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Enes Serdar Aydoğan ve İlçe Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci'yi ziyaret eden Polat, Aydoğan ve Ekinci'den yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kadın istihdamına önem veren ve her gittiği ilçede kadın kooperatiflerini ziyaret eden Polat, Sorgun’da kadın istihdamının artırılması, gizli kadın emeğinin değerlendirilerek ekonomiye katılması amacıyla Sorgun Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sorgun Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi’ni (SORMEK) ziyaret etti. Polat, kadınlar tarafından yapılan çalışmaları inceleyerek, sohbet etti.  
Yozgat Valisi Ziya Polat ilçeleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi almaya devam ediyor.

YOZGAT VALİSİNDEN SORGUN’A ZİYARET

Yozgat Valisi Ziya Polat ilçeleri ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi almaya devam ediyor.
Yozgat Valisi Ziya Polat ilçe ziyaretleri kapsamında Sorgun’a gitti. Uluslararası ve Geçici Koruma statüsü kapsamında Sorgun’da ikamet eden yabancı misafirlerin kanaat önderleri ile bir araya gelen Vali Polat, yabancı misafirlere ilişkin sorunlar ve bu sorunlara yönelik çözüm önerilerini görüşerek, fikir alışverişinde bulundu. Ardından İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Enes Serdar Aydoğan ve İlçe Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci'yi ziyaret eden Polat, Aydoğan ve Ekinci'den yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kadın istihdamına önem veren ve her gittiği ilçede kadın kooperatiflerini ziyaret eden Polat, Sorgun’da kadın istihdamının artırılması, gizli kadın emeğinin değerlendirilerek ekonomiye katılması amacıyla Sorgun Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sorgun Belediyesi Meslek Edindirme Kurs Merkezi’ni (SORMEK) ziyaret etti. Polat, kadınlar tarafından yapılan çalışmaları inceleyerek, sohbet etti.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.