2024 Yerel Seçimleri Beyanname Toplantısına katıldılar

SİYASET 31.01.2024 - 16:23, Güncelleme: 31.01.2024 - 16:23
 

2024 Yerel Seçimleri Beyanname Toplantısına katıldılar

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen 2024 Yerel Seçimleri Beyanname Toplantısına katılım sağladı.
AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen 2024 Yerel Seçimleri Beyanname Toplantısına katılım sağladı. Toplantıdan sonra açıklamada bulunan Milletvekili Akgül, “Türkiye bilir, Yozgat'ımız bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 2024 Yerel Seçimleri Beyanname Toplantımızı coşkuyla gerçekleştirdik. Ülkemize, milletimize ve Yozgat'ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. SEÇİM BEYANNAMESİ AK Parti'nin Türkiye’nin her alanında olduğu gibi yerel yönetim konusunda da ilklerin partisi olduğunun belirtildiği ve Yozgat ilçe adaylarını da kapsayan beyannamede, şu ifadeler kullanıldı: "Gerçek Belediyecilik, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1994'te temelleri atılmış, AK Parti'nin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye'de eser ve hizmet siyaseti ile ortaya koyduğumuz ve bir marka haline gelmiş AK Parti Belediyeciliği'ni, Türkiye Yüzyılı'na aktaran vizyonumuzun adıdır." "YAPAY ZEKA SİSTEMLERİYLE ANALİZ EDİLECEK” Beyannamede, kent konseylerini daha da güçlendirerek yerel kamusal kararların alınması süreçlerinde aktif rol oynamalarının desteklenmesine devam edileceği belirtilerek, kentsel dönüşümde hak sahiplerinin planlamadan uygulamaya kadar her aşamada aktif katılımını sağlayacak mekanizmaların güçlendirileceği vurgulandı. Şehirlere ait büyük veriyi, veri madenciliği ve yapay zeka sistemleri ile analiz edip yerel yönetimlerde karar verme ve politika yapma süreçlerinin kalitesinin yükseltileceğinin ifade edildiği beyannamede, trafikten toplu taşımaya, kentsel altyapıdan sosyal yardımlara kadar şehirlerin sorunlarına dijital teknolojileri kullanarak etkili çözümler üretileceği kaydedildi. Beyannamede, "Oluşturacağımız 'e-demokrasi Platformu' ile elektronik oylama, çevrim içi müzakere ve e-katılım yöntemlerini tüm belediyelerimizi dahil edecek şekilde yaygınlaştıracağız" ifadeleri kullanıldı. Açık veri yönetiminin belediyelerde yaygınlaştırılacağının ve vatandaşların yerel yönetimlere aktif katılımının teşvik edileceğinin altı çizilen beyannamede, "İlk defa AK Parti Belediyeciliği ile başlayan Meclis ve komisyon toplantılarını, ihale süreçlerini televizyon ve internet üzerinden yayınlama politikamızı, açık kapı ve Beyaz Masa uygulamalarımızı güçlendirerek sürdüreceğiz." bilgisi paylaşıldı. Haber Merkezi
AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen 2024 Yerel Seçimleri Beyanname Toplantısına katılım sağladı.

AK Parti Yozgat Milletvekilleri Abdulkadir Akgül ve Süleyman Şahan, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen 2024 Yerel Seçimleri Beyanname Toplantısına katılım sağladı.
Toplantıdan sonra açıklamada bulunan Milletvekili Akgül, “Türkiye bilir, Yozgat'ımız bilir, gerçek belediyecilik AK Parti'dir. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle 2024 Yerel Seçimleri Beyanname Toplantımızı coşkuyla gerçekleştirdik. Ülkemize, milletimize ve Yozgat'ımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.
SEÇİM BEYANNAMESİ
AK Parti'nin Türkiye’nin her alanında olduğu gibi yerel yönetim konusunda da ilklerin partisi olduğunun belirtildiği ve Yozgat ilçe adaylarını da kapsayan beyannamede, şu ifadeler kullanıldı: "Gerçek Belediyecilik, liderimiz Recep Tayyip Erdoğan tarafından 1994'te temelleri atılmış, AK Parti'nin iktidara gelmesiyle birlikte Türkiye'de eser ve hizmet siyaseti ile ortaya koyduğumuz ve bir marka haline gelmiş AK Parti Belediyeciliği'ni, Türkiye Yüzyılı'na aktaran vizyonumuzun adıdır."
"YAPAY ZEKA SİSTEMLERİYLE ANALİZ EDİLECEK”
Beyannamede, kent konseylerini daha da güçlendirerek yerel kamusal kararların alınması süreçlerinde aktif rol oynamalarının desteklenmesine devam edileceği belirtilerek, kentsel dönüşümde hak sahiplerinin planlamadan uygulamaya kadar her aşamada aktif katılımını sağlayacak mekanizmaların güçlendirileceği vurgulandı.
Şehirlere ait büyük veriyi, veri madenciliği ve yapay zeka sistemleri ile analiz edip yerel yönetimlerde karar verme ve politika yapma süreçlerinin kalitesinin yükseltileceğinin ifade edildiği beyannamede, trafikten toplu taşımaya, kentsel altyapıdan sosyal yardımlara kadar şehirlerin sorunlarına dijital teknolojileri kullanarak etkili çözümler üretileceği kaydedildi.
Beyannamede, "Oluşturacağımız 'e-demokrasi Platformu' ile elektronik oylama, çevrim içi müzakere ve e-katılım yöntemlerini tüm belediyelerimizi dahil edecek şekilde yaygınlaştıracağız" ifadeleri kullanıldı.
Açık veri yönetiminin belediyelerde yaygınlaştırılacağının ve vatandaşların yerel yönetimlere aktif katılımının teşvik edileceğinin altı çizilen beyannamede, "İlk defa AK Parti Belediyeciliği ile başlayan Meclis ve komisyon toplantılarını, ihale süreçlerini televizyon ve internet üzerinden yayınlama politikamızı, açık kapı ve Beyaz Masa uygulamalarımızı güçlendirerek sürdüreceğiz." bilgisi paylaşıldı. Haber Merkezi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.