Kozan’dan taburcu olan hastalara ziyaret
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, hastanede tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşarak taburcu olan hastaları ziyaretlerini devam ediyor.
Kozan’dan taburcu olan hastalara ziyaret
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, hastanede tedavi gördükten sonra sağlığına kavuşarak taburcu olan hastaları ziyaretlerini devam ediyor.
Evlerde Gönül Mesaisi sloganıyla başlatılan ve taburcu olan hastalar ile iletişime geçerek kabul etmeleri durumunda ziyaret gerçekleştiren Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan, ameliyat olduktan sonra taburcu olan Cemalettin Kılıç isimli hastayı evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Elif Tinel’in de katıldığı hasta ziyaretinde Başhekim Uz. Dr. Mustafa Kozan, yapılan uygulama hakkında şu bilgileri verdi :
“Kurban Bayramından önce ilkini gerçekleştirdiğimiz hastalarımızı evde ziyaretlerimizin ikincisini Cemalettin Kılıç’ın evinde gerçekleştirdik. Başarılı bir ameliyattan sonra taburcu olan hastamızın genel durumu hakkında bilgi alarak iyileşme sürecinde de yanında olduğumuzu ifade ettik. Her ortamda ifade ettiğimiz gibi Yozgat’a daha verimli sağlık hizmeti sunma konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Öncelikle Cemalettin Bey’e ve eşi Ebru hanıma misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Kılıç ailesi hastanede tedavi sürecinde ve sonrasında yaşadıklarını bizlerle paylaştılar bu tecrübelerden faydalanarak özverili çalışmalarımıza devam edeceğiz.”
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, hastaları evlerinde ziyaret etme uygulamasının hasta memnuniyetini artırmayı hedeflediğini belirtti. Ev ziyaretlerinin hastaların tedavi sürecine olan katılımını ve motivasyonunu artırdığını ifade eden Kozan, hastaların ev ortamında daha rahat hissettiklerini ve sağlık hizmetlerine olan güvenlerinin pekiştiğini söyledi.
Ev ziyaretlerinin aynı zamanda hasta ve hasta yakınlarıyla doğrudan iletişim kurma fırsatı sağladığını belirten Başhekim Kozan : “Bu uygulamanın hastane yönetimi ve sağlık çalışanları ile hastalar arasında daha güçlü bir ilişki kurulmasına da katkı sağlamaktadır” dedi.
Cemalettin Kılıç, Başhekim Mustafa Kozan ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Elif Tinel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “Hastanede tüm çalışanlardan büyük ilgi gördük, bu ilginin evimizde de devam etmesi beni ve ailemi çok mutlu etti. Ameliyatımda ve sonrasında bu ilgiyi sürdüren Başhekim Mustafa Kozan’a, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Elif Tinel’e, Doktor, hemşire ve çalışanlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.
Yozgat Şehir Hastanesi’nin ‘Evlerde gönül Mesaisi’ uygulamasının, hastaların sağlık durumlarının izlenmesi ve gerekli takibin yapılması açısından büyük önem taşıyor. Evde yapılan ziyaretlerde hastaların genel sağlık durumları değerlendirilirken, tedavi sürecinde yaşanan herhangi bir sorunun da erken tespit edilmesi hedefleniyor.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.