2023-2024 İKİNCİ DÖNEMİ BAŞLADI

EĞİTİM 05.02.2024 - 17:05, Güncelleme: 05.02.2024 - 17:05
 

2023-2024 İKİNCİ DÖNEMİ BAŞLADI

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2'nci dönemi 5 Şubat 2024 tarihi itibarıyla başladı.
2023-2024 eğitim öğretim yılı 2'nci dönemi 5 Şubat 2024 tarihi itibarıyla başladı.  Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, “ Sevgili öğrenciler tatil süresince dinlendiğinizi ve ikinci döneme hazır olduğunuzu düşünüyoruz. İkinci dönem için hazırlıklarınızı yaptınız.  İkinci dönemde derslerinize daha çok odaklanarak dikkatli olmanızı ve değişen düzenlemelere göre kendinizi ayarlamanızı istiyoruz. Bunun için okul süresince devamsızlık yapmamalı, devamsızlıktan sınıf tekrarı olduğunu bilmelisiniz. Türkçe dersinin ise geçme notunun 70 olduğunu bilerek hareket etmeli ve bir aksaklığa fırsat vermemelisiniz. İkinci dönem sonunda girilecek olan sınavları da düşünerek kendinizi ona göre ayarlamanızı ve bunun için daha dikkatli çalışma performansı ortaya koymanızı bekliyoruz. Düzenli bir şekilde çalışarak belirlediğiniz hedeflere ulaşacağınızı ümit ederek derslerinizde başarılar diliyorum.” dedi.  (Sema Özmen)
2023-2024 eğitim öğretim yılı 2'nci dönemi 5 Şubat 2024 tarihi itibarıyla başladı.

2023-2024 eğitim öğretim yılı 2'nci dönemi 5 Şubat 2024 tarihi itibarıyla başladı. 
Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, “ Sevgili öğrenciler tatil süresince dinlendiğinizi ve ikinci döneme hazır olduğunuzu düşünüyoruz. İkinci dönem için hazırlıklarınızı yaptınız.  İkinci dönemde derslerinize daha çok odaklanarak dikkatli olmanızı ve değişen düzenlemelere göre kendinizi ayarlamanızı istiyoruz. Bunun için okul süresince devamsızlık yapmamalı, devamsızlıktan sınıf tekrarı olduğunu bilmelisiniz. Türkçe dersinin ise geçme notunun 70 olduğunu bilerek hareket etmeli ve bir aksaklığa fırsat vermemelisiniz. İkinci dönem sonunda girilecek olan sınavları da düşünerek kendinizi ona göre ayarlamanızı ve bunun için daha dikkatli çalışma performansı ortaya koymanızı bekliyoruz. Düzenli bir şekilde çalışarak belirlediğiniz hedeflere ulaşacağınızı ümit ederek derslerinizde başarılar diliyorum.” dedi. 
(Sema Özmen)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.