Doğankent’te iftar sofrası

GÜNDEM 09.03.2026 - 17:30, Güncelleme: 09.03.2026 - 17:30
 

Doğankent’te iftar sofrası

Doğankent Belediye Başkanı Ulvi Akdemir, düzenlenen iftar programını geleneksel hale getirdiklerini ifade ederek sofrada paylaşmanın huzurunu yaşadıklarını ifade etti.
Doğankent’te iftar sofrası                 Doğankent Belediye Başkanı Ulvi Akdemir, düzenlenen iftar programını geleneksel hale getirdiklerini ifade ederek sofrada paylaşmanın huzurunu yaşadıklarını ifade etti.                 Akdemir: "Doğankent Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisini düzenleyerek geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızda, kıymetli misafirlerimiz ve hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. İftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran Sorgun Kaymakamımız Sayın Abdurrezzak Canpolat, Yozgat MHP İl Başkanımız Sayın Tekin Irgatoğlu, Sorgun İlçe Başkanımız Sayın Muaz Ağan, Sorgun Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Erkut Ekinci, Eymir Belediye Başkanımız Sayın Sinan Yanar, Yeniyer Belediye Başkanımız Sayın Hacı Bekir Bölükbaşı, ve Doğankent Jandarma personelimize teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının bereketini aynı sofrada paylaşarak birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz bu güzel akşamda bizlerle olan tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyor, Ramazan ayının ilçemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz." dedi.                 Yapılan iftar programda bir araya gelen vatandaşlar Doğankent için anlamlı bir etkinlik olduğunu ve yıllarca bu geleneğin yıllarca devam etmesini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.  (Sema Özmen)
Doğankent Belediye Başkanı Ulvi Akdemir, düzenlenen iftar programını geleneksel hale getirdiklerini ifade ederek sofrada paylaşmanın huzurunu yaşadıklarını ifade etti.

Doğankent’te iftar sofrası

                Doğankent Belediye Başkanı Ulvi Akdemir, düzenlenen iftar programını geleneksel hale getirdiklerini ifade ederek sofrada paylaşmanın huzurunu yaşadıklarını ifade etti.

                Akdemir: "Doğankent Belediyesi tarafından bu yıl 2’ncisini düzenleyerek geleneksel hale getirdiğimiz iftar programımızda, kıymetli misafirlerimiz ve hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. İftar programımıza katılarak bizleri onurlandıran Sorgun Kaymakamımız Sayın Abdurrezzak Canpolat, Yozgat MHP İl Başkanımız Sayın Tekin Irgatoğlu, Sorgun İlçe Başkanımız Sayın Muaz Ağan, Sorgun Belediye Başkanımız Sayın Mustafa Erkut Ekinci, Eymir Belediye Başkanımız Sayın Sinan Yanar, Yeniyer Belediye Başkanımız Sayın Hacı Bekir Bölükbaşı, ve Doğankent Jandarma personelimize teşekkür ediyoruz. Ramazan ayının bereketini aynı sofrada paylaşarak birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi pekiştirdiğimiz bu güzel akşamda bizlerle olan tüm hemşehrilerimize şükranlarımızı sunuyor, Ramazan ayının ilçemize, milletimize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyoruz." dedi.

                Yapılan iftar programda bir araya gelen vatandaşlar Doğankent için anlamlı bir etkinlik olduğunu ve yıllarca bu geleneğin yıllarca devam etmesini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür ettiler.  (Sema Özmen)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.