Sorgun’da 16 bin 66 öğrenci karne aldı

EĞİTİM 21.06.2022 - 09:42, Güncelleme: 21.06.2022 - 09:42
 

Sorgun’da 16 bin 66 öğrenci karne aldı

Sorgun’da 16 bin 066 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.
Sorgun’da 16 bin 066 öğrenci karnelerini alarak yaz  tatiline girdi. Yeşilyurt ilkokulunda düzenlen karne dağıtım töreninde konuşan Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı sonu itibariyle, okul öncesinde bin 637, ilkokullarda 4 bin 904, ortaokullarda 5 bin 152, liselerde 4 bin 373 olmak üzere 16 bin 66 öğrencinin karne aldığını söyledi. Pandemi sonrasında ilk kez kesintisiz bir eğitim öğretim yılı geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Öcal, kazasız belasız geçen bu eğitim öğretim yılı sonunda öğrencilerin tatili hak ettiğini vurguladı. Öcal, "Uzun bir yaz tatili sizleri bekliyor. Bu tatilde dinlenme olanağı bulacaksınız. Ancak, dinlenmenin yanında kitap okumayı da ihmal etmeyelim. Unutmayalım ki, okuyarak da dinlenebiliriz. Diğer yandan sınava girecek öğrencilerimize de yine tatil süresince hem dinlenmelerini hem de soru çözmelerini öneriyorum." dedi. Öcal, öğrenci velilerine de seslenerek, karnesi iyi olmayan öğrencilere kızmak yerine, onların başarısızlıklarını ortadan kaldıracak önlemleri almaları tavsiyesinde bulundu. Karne törenine Sorgun Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. (SEMA ÖZMEN)
Sorgun’da 16 bin 066 öğrenci karnelerini alarak yaz tatiline girdi.

Sorgun’da 16 bin 066 öğrenci karnelerini alarak yaz  tatiline girdi.

Yeşilyurt ilkokulunda düzenlen karne dağıtım töreninde konuşan Sorgun İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Öcal, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı sonu itibariyle, okul öncesinde bin 637, ilkokullarda 4 bin 904, ortaokullarda 5 bin 152, liselerde 4 bin 373 olmak üzere 16 bin 66 öğrencinin karne aldığını söyledi.

Pandemi sonrasında ilk kez kesintisiz bir eğitim öğretim yılı geçirmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Öcal, kazasız belasız geçen bu eğitim öğretim yılı sonunda öğrencilerin tatili hak ettiğini vurguladı.

Öcal, "Uzun bir yaz tatili sizleri bekliyor. Bu tatilde dinlenme olanağı bulacaksınız. Ancak, dinlenmenin yanında kitap okumayı da ihmal etmeyelim. Unutmayalım ki, okuyarak da dinlenebiliriz. Diğer yandan sınava girecek öğrencilerimize de yine tatil süresince hem dinlenmelerini hem de soru çözmelerini öneriyorum." dedi.

Öcal, öğrenci velilerine de seslenerek, karnesi iyi olmayan öğrencilere kızmak yerine, onların başarısızlıklarını ortadan kaldıracak önlemleri almaları tavsiyesinde bulundu.

Karne törenine Sorgun Kaymakamı Halil İbrahim Kazar, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. (SEMA ÖZMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sorgunmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.